Hj.lavede trøfler og flødeboller

Valgfri: Vestjyden byder indenfor i et univers af søde sager
Førpris

143,-

Din Pris Fra

99,-

Du sparer 44 kr.
Udsolgt - 69 solgt

Bounty, flydende champagne eller saltkaramel?

Når du træder ind i butik Vestjyden, bliver du mødt af deres montre der er fyldt med lækre hjemmelavet trøfler fra Chokolenten Hanstholm og hjemmelavede flødeboller fra Chokoladekurven Thy. Og nu får du frit valg på 5 fantastiske pakker fra delikatessebutikken: Nyd en smagseksplosion lige efter dine ønsker, når du får mulighed for at smage lige de trøfler, flødeboller og hjemmelavet most, du ønsker.

Vil du fx smage en trøffel med flydende bounty, der er overtrukket med mørk mælkechokolade og drysset med kokos - eller måske deres flydende champagne, der er lavet på THYA's populære rom fyldt med flydende Champagne, overtrukket med mælkechokolade og pyntet med hvid og mørk chokolade. Valget er dit!

Sådan har du aldrig smagt flødeboller før ...
På flødebollesiden kan du for eksempel sætte tænderne i en P-tærte-flødebolle, der består af mørk chokolade, vaniljeskum, p-tærtebund og er pyntet med saltede peanuts - eller deres hindbærskum med marcipan, mørk chokolade, hindbærskum, marcipan, pyntet med frysetørret hindbær. 

Udover deres trøfler og flødeboller er butikken fyldt med diverse specialiteter fra lokale producenter fra Vestkysten. I dine pakker er der også mulighed for at vælge frit mellem alle smage på Vesterhavsmost fra Laubjerg med bl.a. filippa-æbler, cox holstein eller rosette.

Psst! Hvis udvalget er for stort, når du skal vælge, kan du altid tilføje flere varianter til din pakke, når du står i butikken, og dette afregnes naturligvis direkte med Butik Vestjyden.

Nysgerrighedspakken (99 kr.)

Hverdagspakken (195 kr.)

Weekend lovers (279 kr.)

Flødebolleelskeren (175 kr.)

Trøffelelskeren (138 kr.)


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • Nysgerrighedspakken (99 kr.)
  • Hverdagspakken (195 kr.)
  • Weekend lovers (279 kr.)
  • Flødebolleelskeren (175 kr.)
  • Trøffelelskeren (138 kr.)

Psst! Læs mere om de forskellige pakker under 'Information'

loading map...
Vestjyden
Vesterbrogade 31