NYHED: 1 flaske vin + tapas for 2

Vinbaren Groth & Persson: Sommerens lækreste menu
Førpris

473,-

Din Pris

299,-

Du sparer 174 kr.
Udsolgt - 115 solgt

Vinen og dens venner ...

Ved du, hvad der passer til en sommerdag? Svaret er en virkelig god flaske vin og et delikat tapasbræt. Hos vinbaren Groth & Persson kan du nu gå ombord i alverdens lækre oste, pølser og oliven - og en valgfri flaske vin, der er udvalgt af eksperter, til deling med en, du har kær. 

Den bedste vin - til den rigtige pris
Groth & Persson har virkelig styr på deres vine. Foruden at være importører og have en vinbar, rådgiver de nemlig også vinproducenterne. Derfor ved du, der altid er høj kvalitet i glasset hos Groth & Persson. Skal du fx have en lys rosa prosecco med frugtige antydninger af jordbær - eller en smuk strågul hvidvin med strejf af forfriskende modne citrusfrugter? Eller er du mere til en flaske dyb, mørk rubinrød Merlot med nuancer af frugt og krydderier? Alt det og meget mere kan du få kyndig vejledning i nede i den hyggelige vinbar. Én ting er i hvert fald sikker: Du kommer til at gå en skøn aften i møde. 

Hos Groth & Persson får du unik viden og vejledning og de bedste produkter - til den helt rigtige pris!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 1 flaske prosecco, rød- eller hvidvin + tapas for 2

Psst! Hvis du får lyst til at købe vin med hjem fra butikken efter jeres tapas og vinmiddag, så tilbyder Groth & Persson helt eksklusivt 10 % på køb for Downtowns kunder ved køb samme dag!

loading map...
Groth & Persson
Kattesundet 10