Professionel tandblegning

Hamlet er endelig tilbage! Smil med funklende, hvide tænder
Førpris

3.000,-

Din Pris

1.495,-

Du sparer 1.505 kr.
Udsolgt - 96 solgt

Slet alle spor fra dine mange kopper kaffe

Få hvide, sunde tænder og masser af selvtillid hos Tandklinikken Hamlet, der giver dig en professionel tandblegning. Du er i hænderne på nogle af landets dygtigste tandlæger, og inden selve behandlingen har I en kort samtale, hvor dine tænder vurderes, og du sættes ind i, hvordan selve behandlingen foregår. 

Læs et udpluk af Hamlets fantastiske anmeldelser her: 

"Flotte hvide tænder og søde ansatte
Tandblegningen gik rigtig godt og har fået meget flotte hvide tænder. Ham der udførte tandblegningen var rigtig sød, gjorde meget ud af at man følte sig tilpas og gav alt i alt virkelig god behandling
Vil klart anbefale til andre at få tandblegning her :)" - Amalie, Trustpilot

"Fantastisk oplevelse!!
Jeg er blown away over resultatet. Har ok hvide tænder i forvejen, men de er blevet mindst 2 toner lysere og er altså meget tæt på at være “filmstjerne-porcelænshvide” :-)" 
- Line, Trustpilot


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

 Du får: 

  • Professionel tandblegning hos Tandklinikken Hamlet

OBS. I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal du, mindst 14 dage forud for din behandling, ind til en konsultation. Denne tager ca. 15 min. Her skal det konstateres, om dine tænder kan bleges, og desuden får du vigtig information. Efterfølgende skal du have 14 dages betænkningstid, hvor du har mulighed for at fortryde din behandling.

loading map...
Tandklinikken Hamlet
Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg