NYHED: Shellac, gele el. akryl

Få forårets flotteste (lange) negle hos Nails by Kerubo
Førpris

350,-

Din Pris Fra

199,-

Du sparer 151 kr.
Solgt 160
Dit tilbud slutter om 06:01:29:28

Mød foråret med sunde smukke negle

Er du også træt af neglelak, der ikke holder? Med CND Shellac får du fine negle, som holder i ugevis. Hos Nails by Kerubo benytter de kun de bedste mærker. De hylder sunde produkter og idéen om, at tid tilbragt hos dem er et frirum til forkælelse. Din professionelle negletekniker står klar til at give dine negle den bedste, smukkeste, sundeste overhaling, du kan drømme om.

Hvis dine egne negle ikke har den længde eller form, du drømmer om, kan du endda købe forlængelse med enten akryl eller gele. På den måde kan dine egne negle blive styrket - mens du stadig har længde og farve på. 

Smukke bløde hænder 
Vælg en mini-manicure skubning af neglebånd, formning af negle, valgfri Shellac, og afslutningsvis benyttes en lækker olie - eller vælg Luksus-manicuren, for at få let håndmassage og blødgjorte hænder i et håndbad. Uanset hvilken behandling, du vælger, er du sikker på at få fantastisk smukke hænder og negle hos Nails by Kerubo.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der kan max. købes 1 værdibevis til hver behandling pr. person.

Vælg mellem: 

  • Shellac + mini-manicure (199,-) 
  • Luksus-manicure + shellac (229,-) 
  • Naturlige akrylnegle (199,-)
  • Naturlige gelenegle (229,-)

Psst! Nails by Kerubo er eksperter i Nailart. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe det på dagen. Det koster 30 kr. per negl og afregnes direkte med klinikken. 

 

loading map...
Nails By Kerubo
Nørre Søgade 23