NYHED: Profhilo-behandling

Få naturlig, smuk og harmonisk udstråling hos Klinik Zenit
Førpris

4.500,-

Din Pris

1.995,-

Du sparer 2.505 kr.
Udsolgt - 23 solgt

Ikke kirurgi - men det ligner

Når vi ældes, mister huden sin elasticitet - og det kan ses. Det skyldes bl.a. faldende niveauer af det naturlige elastin og kollagen. Men heldigvis står den kosmetiske speciallæge Klinik Zenit klar til at give dig den banebrydende Profhilo-behandling. Hos Zenit går de op i, at du får den bedste og mest skræddersyede behandling.

Profhilo er ikke kirurgi - men det ligner! Her bliver Profhilo, der består af hyaluronsyre, som findes helt naturligt i huden, injiceret. Det stimulerer hudens naturlige produktion af både collagen og elastin - så den simpelthen regenererer sig selv. Resultatet er et synligt løft, opstramning og udglatning af området - fra décoletté til hårgrænse!

Prisvindende behandling
Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling lovprist for dens effekter på alt fra 'kalkunhud' til rynker. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre uden BDDE-bindinger - og så kan resultatet holde i over et år.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

OBS! Klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen, og din behandling udføres af en sygeplejerske eller speciallæge, hvilket er din sikkerhed for, at alle lovkrav overholdes.

Inden din behandling med Profhilo kommer du til konsultation, hvor du modtager mundtlig såvel som skriftlig information om behandlingen. Her tilrettelægger I ligeledes en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet. Der skal gå mindst 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 

Du får: 

  • 1 Profhilo-behandling af ansigt

Psst! Din behandling er inkl. forundersøgelse og en opfølgende konsultation for at vurdere resultatet. 

Psst-pssst! Der er gratis parkering hos Klinik Zenit.

 

loading map...
Klinik Zenit ApS
Amager Landevej 31 2770 Kastrup