Effektiv fedtfrysning

20-30 % af fedtcellerne vil forsvinde naturligt via dit lymfesystem
Førpris

1.995,-

Din Pris Fra

995,-

Du sparer 1.000 kr.
Udsolgt - 6 solgt

Har du også fedt, du bare ikke kan træne eller spise væk?

Karina har lavet fedtfrysning i fire år. Det er faktisk det eneste, der laves i hendes klinik. Du er derfor sikret en professionel og effektiv behandling af en behandler, der har flere års erfaring og mange kunders tilfredshed i bagagen. Et forløb med fedtfrysning vil fjerne 20-30 % af fedtcellerne i det behandlede område! Helt uden smerter og bivirkninger.

Til de stædige fedtdepoter
Fedtfrysning er til dig som ønsker at få fjernet de irriterende fedtdepoter, som bare bliver siddende, uanset hvor meget du prøver at tabe dig eller træne det væk. Fedtfrysning er helt uden smerter og kirurgi og er medicinsk godkendt i EU. Det er langt mere skånsomt end eksempelvis en fedtsugning, og du vil kunne fortsætte dine almindelige gøremål efter behandlingen.

Inden behandlingen vil Karina måle dig og tage billeder af området med dit eget kamera. Så har du det bedste grundlag for at vurdere det endelige resultat, der vil kunne ses efter tolv uger. De fleste vil dog kunne se og/eller mærke en forskel indenfor de første fire uger.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 1 x fedtfrysning med 1 påsætning (995 kr.)
  • 2 x påsætninger (fx øvre og nedre mave, inderlår, yderlår, flanker) (1195 kr.)
  • 1 x frysning af dobbelthage (995 kr.)
loading map...
Fedtfrys
Søndre Fasanvej 43, 2000 Frederiksberg