SAMVÆR: byens nye sociale spisebar

Fællesspisning og feststemning på Nørrebros nye in-sted!
Førpris

149,-

Din Pris

80,-

Du sparer 69 kr.
Udsolgt - 238 solgt

Inspireret af Absalon på Vesterbro

Sidste år blev Nørrebro udnævnt som verdens fedeste bydel, og sidenhen har alles øjne været rettet mod Københavns festlige kerne. Nu har Nørrebro fået en ny social spisebar inspireret af Absalon-kirken på Vesterbro.

SAMVÆR, som ligger på Fælledvej i hjertet af Nørrebro, er startet af venner og mad-iværksætterne Daniel Bitz og Oscar Balslev med det formål at skabe et gastronomisk samlingspunkt for unge – der er til at betale.

SAMVÆR hylder både Københavns gastronomisk høje niveau, men menuen byder først og fremmest på, ja, samvær. Fra mandag-lørdag er der fællesmiddage på langborde, og fredag og lørdag langes der drinks over disken til langt ud på de sene nattetimer. SAMVÆR slår desuden dørene op kl. 16, hvor det er muligt at snuppe lidt koldt til ganen inden aftenens fællesspisning

På spisebarens langborde hyldes moderne gastronomi, og i samvær med andre gæster kan du smage dig gennem alle verdenshjørner.

SAMVÆR er en hyldest til alt det, vi har savnet de sidste par år! Saml venner, studiekammerater eller tag afsted alene og tag del i fællesskabet! Se Instagram


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

OBS: Der er 60 pladser til fællesspisning hver dag. Husk at reservere din plads på SAMVÆRs hjemmeside.

Du får:

  • Fællesspisning for 1 hos SAMVÆR 
loading map...
Samvær
Fælledvej 5 2200 København N