Nyåbnede DEJ på toppen af Magasin

Valgfri pasta + toppings med byens bedste udsigt!
Førpris

139,-

Din Pris

69,-

Du sparer 70 kr.
Udsolgt - 1166 solgt

Al dente, cremet og sindssygt lækkert!

Da DEJ åbnede skrev Politiken, at de er ét af de nye steder, du skal kende i byen. Siden er det blevet til 3 restauranter i det lille smagfulde, italienske imperium, og senest er de åbnet op på toppen af Magasin! Grib en, du har kær, i armen, og invitér på cremet, al dente pasta, der sender smagsløgene direkte til Italien. 

Imens kan I sidde på toppen af København og nyde byens bedste udsigt over Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater og langt ud over Københavns tage. Vi anbefaler, at I prøver en af restaurantens lækre cocktails eller snupper en god flaske vin til deling. For hvem kan ikke finde anledning til lidt vinotime?


DINE PASTAER:
Pasta Rossa: Tomatsauce, cherrytomater, løg, hvidløg, olivenolie, basilikum og vælg imellem vegansk mozzarella eller Grana Padano.

Pasta Bianca: Økologisk citronsaft og revet skal, Grana Padano, Smør, olivenolie og basilikum.


Til frokost, hygge eller fyraften ...
... DEJ i Magasin sætter den perfekte ramme! Og de hjemmelavede pastasaucer er så simple på den italienske måde, at det er helt genialt. Du vælger, om du vil have den lækre Pasta Rosso med sauce på søde cherrytomater, løg, hvidløg, basilikum og masser fed olivenolie eller den cremede Pasta Bianca med smør, økocitron, salt grana padano og basilikum.  

Desuden får du endnu mere knald på med skræddersyet pasta lige til dine smagsløg med 2 lækre toppings. Vælg imellem DEJ pølse, Hvidløgsmarinerede Østershatte eller Sort Trøffelpesto.

Slow food - lavet fra bunden
Al mad laves fra bunden på gode råvarer i sæson, og smagen sidder lige i skabet! 

DEJ er står bag en af byens bedste pizzarestauranter i Kødbyen - men snyd ikke dig selv for at smage deres pasta, som de laver mindst lige så godt! Kokkene hos DEJ ved hvad de laver, og de laver så meget som muligt selv.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 1 Valgfri pasta + 2 valgfri toppings hos DEJ i Magasin
loading map...
DEJ Magasin
Kongens Nytorv 13 1094 KBH K