Bertels byder på luksus-brunch!

Koldrøget laks, øko skyr og granola, belgisk vaffel og meget andet!
Din Pris

99,-

Udsolgt - 431 solgt

Byens Bedste-vinder på Falkoner Allé er tilbage med overdådig brunch!

Nu kan du besøge en ægte Frederiksberg-favorit - nemlig Bertels. Caféen, der oprindeligt blev kendt for sine overdådige kager, byder på en ren luksus-brunch, hvor råvarerne er økologiske og nøje udvalgte. Invitér din brunch-glade yndlingsperson med på et ægte brunch-eventyr på hyggelige Frederiksberg! En ting er sikkert, I kommer ikke til at gå sultne derfra! 

Stor øko-brunch tilsat ekstra luksus!
Når du træder ind på den kendte café Bertels på Falkoner Allé, vil du blive mødt af en rar stemning med dæmpet belysning og hyggelige detaljer i indretningen, som minder lidt om en dagligstue. Bag disken står det smilende personale klar til at servere en overdådig brunch bestående af øko skyr med granola og øko honning, øko Vesterhavsost og chili Gouda, koldrøget laks med peberrodscreme, øko æg med purløgsmayo og smagfuld hønsesalat, og ikke mindst en dejlig belgisk vaffel med chokoladesovs, hindbærstøv og friske bær. Så bliver det vist ikke meget bedre.

Fuldend din brunch med barista-kaffe, hjemmelavet smoothie og juice - bestilles direkte på caféen.

Kåret som Byens Bedste!
Bertels er grundlagt i København i 2014 og laver hver dag et utal af cheesecakes. På ægte New York-manér kombinerer de klassiske amerikanske opskrifter med et moderne touch. Bunden er sprød og fyldet er fløjlsblødt. Præcis som det skal være. Og det er populært! Ja faktisk er Københavnerne så glade for Bertels, at de er blevet kåret af AOK som netop Byens Bedste i både 2014 og 2016. Nu kan du prøve deres brunch med både salt og sødt - og skal det være ekstra luksuriøst, kan du tilkøbe friskpresset juice, smoothie eller øko kaffe fra Kontra eller te fra Perchs. Din brunch serveres i fine skåle, der gør oplevelsen endnu mere appetitlig!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 750 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • Stor luksus-brunch hos Bertels på Falkonér Alle
loading map...
Mebelles kage ApS
Falkoner Allé 54, 2000 Frederiksberg