Kite_201.jpg
Kite_202.jpg
Kite_203.jpg

Prøv et 5 timers intensivt kitesurfingkursus

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Spring ud i en ny, spændende oplevelse, og prøv et kitesurfingkursus med instruktør og udstyr ved Sydvestpynten på Amager

Leg med naturens kræfter

Journalist: Sille Hertz Karlsen

Kitesurfing er en ekstremsport, der de seneste år er steget kraftigt i popularitet. Og med god grund. Sporten kræver nemlig øvelse men er en fed oplevelse, når den grundlæggende teknik og sikkerhed er på plads. Har du en smule tålmodighed og balance, er det en oplagt ting at afprøve sammen med én eller flere af dine venner. Der er garanti for en anderledes, aktiv og udfordrende dag, som giver et stimulerende afbræk fra hverdagen.

Tiden spildes ikke ude ved Sydvestpynten, hvor kurset finder sted. Efter 20 minutter er du allerede på vandet med en drage svævende i luften. Der tages udgangspunkt i dit niveau, så du får fem sjove og effektive timer med sporten. Kitesurfing er den perfekte kombination af selvkontrol og leg med naturens kræfter.

Er du begynder, vil du til at starte med bruge en træningsdrage, der er mindre og overfører mindre kraft fra vinden. Når du har fået en fornemmelse af teknikken med træningsdragen, får du den nødvendige teori om sikkerhed og forholdsregler. Dette er også en vigtig del for begyndere, da den 'rigtige' drage, som du bagefter kommer til at bruge, er sjovere og vildere, og samtidig også stiller højere krav til sikkerheden.

Når du er kommet i gang - der er oftest 4 personer samtidig - vil du blive introduceret til forskellige øvelser og teknikker, som træner din sødygtighed med bræt og drage. Her begynder det at blive rigtig sjovt, og det er oplagt at hive en eller flere venner med ud og dele oplevelsen med.

Det eneste, du selv skal medbringe, er solbriller, solcreme, håndklæde og badetøj.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.07.2011 til 31.10.2011.

Bestil tid senest dagen inden på kbh@kitedanmark.dk.

Kurset foregår på Sydvestpynten på Amager (for enden af Kalvebodvej).Information

Kurset starter typisk kl. 9 på lørdage og søndage og kl. 15 på hverdage.

Aftalepart

KiteDanmark
CVR: ??

Adresse

Boyesgade 5b, 5 th
Vælg variation
Vælg variation