30/60 dages ubegrænset yoga

Kom i dit livs form igennem yoga med ekstra power!
Førpris

650,-

Din Pris Fra

149,-

Du sparer 501 kr.
Udsolgt - 62 solgt

Få styrket din krop hos Power Yoga på Christianshavn

I lyse og lækre lokaler på Christianshavn har Power Yoga Copenhagen et dejligt yogastudie. Her har de som det første studie i København fokus på Power Vinyasa - en dynamisk form for yoga, hvor der spilles musik, og du sveder som var det en hot yoga-time - bare uden varmepanelerne. Yoga hjælper dig med at få styrket og smidiggjort dine muskler og led, samtidig med at du forbedrer dine koordinations- og balanceevne og får en helt ny form for energi og overskud i din hverdag.

Power Yoga Copenhagen tilbyder også andre typer af yoga, og de står klar til at byde nye og garvede yogier indenfor til både hårde timer med efterfølgende ømme muskler og rolige meditative hold med masser af nærvær. Der er plads til alle, både helt nye og uerfarne samt de mere erfarne.

Er du garvet yogi eller i tvivl om, om det er noget for dig? Prøv med 30 og 60 dage med ubegrænset yoga, og find ud af det! Udover den ubegrænsede yoga mulighed kan du også vælge et klippekort med 10 klip. Her kan du helt selv planlægge, hvornår du skal bruge dine 10 klip.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der må kun benyttes 1 værdibevis pr. person. 

Du er velkommen til at købe flere værdibeviser og give som gave.

Vælg mellem:

  • 30 dages ubegrænset yoga (149 kr.)
  • 60 dages ubegrænset yoga (199 kr.)
  • 10-turs klippekort (299 kr.)
loading map...
Power Yoga Copenhagen
Strandgade 36D, 2. sal 1401 København K