Luksuriøse ansigtsbehandlinger

Til både mænd og kvinder! Eksklusive produkter fra Exuviance
Førpris

310,-

Din Pris Fra

149,-

Du sparer 161 kr.
Udsolgt - 173 solgt

Få ekstra forkælelse i kulden

Trænger dit ansigt til maksimal forkælelse i vinterkulden? I centrum af København i de stemningsfyldte gader bag Det Kongelige Teater har den erfarne kosmetolog Liliana nu åbnet en eksklusiv klinik - og du er inviteret til at blive forkælet til særpris! Skal du have 40 min massage af ansigt og décolleté? 60 min. ansigtsbehandling inkl. ansigtsmassage eller hele pakken med 75 min. Deluxe behandling, hvor du både kan nyde massage, lækre produkter og en special ansigtsmaske? Valget et dit, men ét er sikkert: Du bliver forkælet hos Liliana Cosmetics.

Skræddersyet hudanalyse
Fælles for ansigtsbehandlingerne er, at de er skræddersyede til dine behov. Det gør Liliana ved at starte behandlingen med en hudanalyse - og ved at bruge de eksklusive produkter fra Exuviance! Med en behandling hos Liliana Cosmetics er du sikker på at ligne og føle dig som en million bagefter.

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxsyre (AHA) - en af hudplejebranchens største innovationer!

Men tag ikke blot vores ord for, at Liliana giver behandlinger i en klasse for sig. Hun har 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook og et hav af glade kunder: 

"Liliana er super dygtig og professionel. Jeg kan klart anbefale alle at tage herhen" - Ronja, Facebook

"Det er den bedste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået!! !! Prøv det, forkæl dig selv!! !! !!" - Kirsten, Facebook


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 2 værdibeviser til salg pr. person.

Vælg mellem: 

  • 40 min. massage af ansigt, hals og décolleté (149 kr.)
  • 60 min. Classic Ansigtsbehandling (249 kr.)
  • 75 min. Deluxe ansigtsbehandling (299 kr.)

Psssssst! Læs mere om behandlingerne under 'Information'.

loading map...
Liliana Cosmetics
Cort Adelers Gade 4, 1053 København K