3-i-1 Cryobehandling

Banebrydende: Sundheds-boost, kalorieforbrænding og smuk hud!
Førpris

1.285,-

Din Pris

649,-

Du sparer 636 kr.
Udsolgt - 72 solgt

Danmarks eneste helkrops-cryokammer under -110°!

Hurtig restitution, kalorieforbrænding og smuk hud? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er blot nogle af fordelene ved en 3-i-1 Cryobehandling hos CryoVital. Her får du nemlig både Cryokammer til hele kroppen, Rødlysbehandling til krop og ansigt OG CryoVital Boost til ansigtet.

Cryo er en forholdsvis ny metode, hvor hele din krop udsættes for ekstrem kulde på -110° under kontrollerede forhold. Det får din krop til at sætte gang i en automatisk rehabiliteringsproces i løbet af de næste 48 timer, som både styrker og forbedrer det behandlede område. Resultatet er øget kollagen-produktion, hurtig restitution, smertelindring og øget forbrænding!

Hos CryoVital får du også rødlysbehandling samt deres skræddersyede CryoVital Boost til ansigtet - så du kommer også til at gå derfra med smuk fornyet glød og sund hud på krop og i ansigt!

Sportsfolk, travle forretningsmænd/kvinder, ledsmerter og skader ...
Der er mange, der vil have glæde af cryo-behandling. Lige fra den elitesportsudøveren til den travle forretningsmand/kvinde, de aktive mennesker, som gerne vil have bedre velvære, dem med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dem med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling. Og så gør behandlingen det muligt at forbrænde op mod 600 kalorier ved moderat aktivitet efter behandling!

Så med en helkrops cryobehandling inkl. rødlys- og ansigtsbehandling kan du virkelig få det hele!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 3 behandlinger i kombination:
  • 1 x Cryokammer
  • 1 x Rødlysbehandling til krop+ansigt
  • 1 x CryoVital Boost til ansigt

Psst! Ved køb af klippekort på dagen, får du 1 ekstra klip ved 5-turs klippekort, og hele 2 ekstra ved 10-turs klippekort!

loading map...
CryoVital Lyngby
Christian X's Allé 89, 2800 Kongens Lyngby