Professionel fedtfrysning

Tab flere centimeter uden at røre en finger!
Førpris

2.500,-

Din Pris Fra

995,-

Du sparer 1.505 kr.
Udsolgt - 13 solgt

Slip af med den genstridige delle ...

Nogle fedtdepoter er bare mere genstridige end andre. Og selv med sund kost og motion er det helt normalt, at centimeterne ikke rasler af. Her er fedtfrysning en god og effektiv metode til at komme dine 'problemområder' til livs. Fedtfrysningen angriber nemlig de specifikke områder, du ikke kan træne slanke alene - og det bedste af det hele? Du skal ikke røre en finger. 

Hos Soul Massage bruger de den innovative X FREEZE NXT. Her bliver fedtcellerne i det givne område suget op i et vakuum og nedkølet, så fedtecllen beskadiges og forsvinder for altid. I løbet af 8-12 uger udskiller kroppen selv cellerne via lymfesystemet, og resultaterne er til at se og føle på. Med en fedtsugning hos Soul Massage kan du forvente en fedtreduktion på op til 20-30 % i det behandlede område alt afhængigt af mængden af fedtceller. Afslut behandlingen med en lymfemassage for at sætte ekstra gang i behandlingen!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 1 x fedtfrysning med 1 påsætning: (995 kr.)
  • 1 x fedtfrysning med 2 påsætninger: (1195 kr.)
  • 2 x Fedtfrysning med 2 påsætninger (fx. 4 steder på kroppen eller 2 behandlinger til samme sted på kroppen) (1995 kr.)

  • Tilkøb: Efterbehandling - lymfemassage: (300 kr.)

Du kan kun tilkøbe Lymfemassagen, hvis du også har købt en fedtfrysning. 

loading map...
Soul massage
Ørestads Boulevard 61F, 7. tv. 2300 København S