Clairvoyant rådgivning

Start 2022 uden uhensigtsmæssige følelser og handlemønstre
Førpris

1.350,-

Din Pris

349,-

Du sparer 1.001 kr.
Udsolgt - 71 solgt

Bliv klogere på dit liv i det nye år

Loise Heart-Henley er super intuitiv og har fra barnsben haft et laser-clairvoyant syn. Hun kan ’mærke’ og ’se’ andre menneskers følelser og overbevisninger helt nede i det ubevidste sind. Ved en 60 minutters clairvoyant healing kommer hun helt ned i det ubevidste sind. Loise hjælper mennesker med at forbedre deres selvbillede og hendes speciale er: Kærlighed - parforhold og relationer, Familie og børn, Personlig udvikling og potentiale.

Hvis du dagligt døjer med negative tanker, der påvirker din trivsel og lykkefølelse, eller har nogle mønstre fra din barndom eller tidligere oplevelser, du tænker påvirker dine parforhold og andre relationer, eller at der er noget, der holder dig tilbage fra at nå dit fulde potentiale, står Loise klar til at hjælpe dig.

Loise kan ikke kun se og mærke, hvad der rører sig i dig. Hun kan også med sin laser skarpe intuition og clairvoyance læse, mærke og høre hvad der sker hos de involverede parter – og så oversætte det til ord. Hun spotter hvad der trigger, hvorfor det trigger og på den måde få svar til forbedring op til overfladen og frem i lyset.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får:

  • 60 min. healing/clairvoyance via facetime/skype eller telefon