54% på værdibevis til Stine A – vælg frit mellem håndlavede og unikke smykker fra en af tidens hotteste danske designere

Klassiske boheme smykker med kant

Skribent: Nicoline Edinger

Foto: Kim Bjærre


Stine A's smykker er feminine og rå på samme tid, og så kan de med få klik kombineres, så længde og udtryk ændres. Med Dagens Tilbud får du mulighed for at vælge frit fra Stine A's smukke smykkekollektion, der både indeholder farverige ædelstene, oxideret sølv og fine symboler, og som alt sammen er håndlavet og unikt.


På første sal i en lejlighed på Nansensgade i København sidder Stine og hendes hjælpere og kreerer de unikke smykker. Her bliver alle materialer taget i brug - både guld, ægte sølv, silkesnor og en masse forskellige sten, fra ædel til små krystaller. Hendes design er feminint, råt og vovet på samme tid, og som hun selv siger, så har hendes smykker kant.

"Jeg har haft fingrene i smykkeverdenen i mange år", siger Stine, mens hun viser hendes mange halskæder og øreringe frem, og ikke mindst, hvordan de kan kombineres og derved ændre udtryk og form. Stine A's smykker kan nemlig mere end bare at være halskæder eller øreringe. De har skjulte overraskelser og ekstra designs, så man med få klik kan ændre et vedhæng på en ørering til et vedhæng omkring halsen.

Hendes smykker er nogen man kan beholde, samtidig med, at de følger moden og er personlige. Inspiration finder hun i udenlandske modeblade og fra de mennesker hun omgås og finder interessante. På hendes skrivebord ligger guldkæder, dødningehoveder og fredstegn, og midt på bordet hendes lille fine design af Fatima's hånd.

fatimas haand 2.jpg

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.09.2010 til 16.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Ons og tor: 11-17 og ellers efter aftale.

Telefontid man: 11-17

Tlf: 6165 9132

www.stinea.dk

Anmeldelser

Moods.dk

"STINE A's smykker er hottere end hot. Det har vi forlængst fundet ud af, og det har bl.a. Grevinde Alexandra, Susanne Bjerrehus, Mia Lyhne, Julie R. Ølgaard og Sofie Gråbøl også. Hvem mon bliver den næste..."

Set på moods.dk

Aftalepart

Stine A
CVR: ??
  • Stine A
    Stine A
    Nansensgade 92 1.th
    1633 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation