Madrasrens.jpg
Madrasrens_001.jpg
Madrasrens_002.jpg

Giv husstøvmiderne kamp til stregen med en madrasrensning

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en madrasrensning fra Skandinaviens første og eneste madrasrensnings-virksomhed, og slip for at dele sengen med husstøvmider

Ren seng = rolig nat

Journalist: Sille Hertz Karlsen

Lider du af astma, og er du træt af at gå tur med støvsugeren derhjemme flere gange om ugen for at udrydde husstøvmiderne? Eller vil du bare gerne selv bestemme, hvem du deler din seng med? Med en professionel madrasrensning kan du blive herre i eget hus og kvit med noget af rengøringsinfernoet i soveværelset. Gevinsten er uvurderlig: en ren og rolig nattesøvn.

Du kender sikkert til de mest gængse rengøringsråd, som at jævnlig vask af dyner og puder kan nedbringe husstøvmiderne, og at sengetøjet skal vaskes og skiftes hver 14. dag. Det hjælper bare ikke særlig meget, når miderne har bygget storbyer og motorvejsnet i din madras.

Ren-seng har specialiseret sig i at rense madrasser med specialudviklet og patenteret udstyr. Afrensningen er uden kemikalier, allergivenlig og nedsætter samtidig risikoen for allergi. Derudover er den miljøvenlig.

I praksis fungerer det sådan, at konsulenten fra Ren-seng ved hjælp af højfrekvente svingninger (tæt på ultralyd) pulveriserer klumperne af skidt inde i madrassen. Bagefter gennemlyses madrassen med ultraviolet lys, hvorefter skidtet suges ud, og madrassen vil nu være op til 99,9 % fri for de skadelige bakterier og husstøvmider. Proceduren er testet og godkendt af ECARF (Europæiske Center for Allergiforskning). Det hele tager cirka 30 minutter - nemt og bekvemt.

Det eneste, det kræver af dig, er, at du bestiller tid og har en stikkontakt til rådighed. Tilbuddet gælder uanset størrelse af madras.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.07.2011 til 30.09.2011.

Ring og bestil tid i god tid på tlf.: 32 200 800.

Madrasrensningen kan trækkes fra på selvangivelsen via den nye håndværkertilskudsordning.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Ren Seng
CVR: ??
  • Ren Seng
    Agervang 9
    2800 Lyngby
Vælg variation
Vælg variation