guri_002.JPG
guri_003.JPG
guri_004.JPG
guri_005.JPG
guri_006.JPG
guri_007.JPG
guri_008.JPG

Dameklip, hårkur og hovedbundsmassage hos Salon Guri’s

299,- / 620,-
Udsolgt
  • 52% rabat
  • Slutter om

Trænger dit hår til kærlig pleje? Eller kunne de lange lokker godt snart have behov for til en tur med saksen? Så besøg Salon Guri’s på Frederiksberg

Under saksen hos Salon Guri's

Journalist: Tine Steen Mortensen

Fotograf: Kim Bjærre

Var du ikke en af de heldige vindere af et gavekort til Salon Guri's i Bingo Banko? Så har du nu muligheden med dette tilbud, hvor du får det hele for det halve hos en af Frederiksbergs hyggeligste frisørsaloner. Du er i centrum, fra det øjeblik du træder ind i salonen, til det øjeblik du forlader den igen - Mona lytter til dig og dine ønsker, og sammen finder I frem til lige den frisure, der passer bedst til dig.

I de rolige omgivelser på Frederiksberg kan du nyde et afbræk fra en stresset hverdag, mens Mona forvandler dit hår under sin rutinerede saks. Der er varme drikke på kanden, ugens blade og aviser er fundet frem, og parkering til din bil eller din cykel skal du ikke tænke på. Der er gratis parkering lige udenfor.

Først bliver dit hår vasket og klippet. Bagefter får du en lækker hårkur, som bliver masseret grundigt ind i dit nye hår - en hårkur der reparerer slidt og ødelagt hår og tilfører fugt og styrke.

Fra du træder ind i Salon Guri's, fornemmer du den hyggelige stemning blandt personalet og kunderne. Nogle vil gerne snakke, andre vil bare gerne nyde deres blad og kaffe i stilhed. Der er plads til begge dele. Mona tager sig god tid til den indledende snak, så du får en frisure, du vil elske. Hun har med sine 10 års erfaring fra både frisører som Cha cha cha og Monsoon altid gode input til, hvad der ville passe godt til både type, ansigtsform og hårstruktur. Hun går løbende på kurser for at holde sig helt opdateret på de sidste nye tendenser og den seneste forskning inden for hårpleje.

Salon Guri's talenter stopper ikke kun ved klipning, farvning, striper, styling, opsætning, hovedbundsmassage og rådgivning omkring dit hår. Du kan også få lagt make-up før den helt store fest, da indehaveren Gudrid, ud over at have 7 års erfaring, også er uddannet makeup-artist.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.07.2011 til 30.09.2011.

Max 2 værdibeviser pr. person.

Max 150 værdibeviser til salg.

Kan indløses man-ons.

Tidsbestilling på tlf. 38 34 21 66.

Der skal oplyses i telefonen, at det er et Downtown tilbud.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-18

Lør-søn: Lukket

Aftalepart

Salon Guri
CVR: ??

Adresse

Ane Katrinesvej 2
2000 FRB
  • Salon Guri
    Ane Katrinesvej 2
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation