Catering: 8-retters Ny Nordisk buffet

NY MENU: Lad Madfolk stå for maden, så du kan nyde festen og gæsterne
Førpris

375,-

Din Pris

159,-

Du sparer 216 kr.
Udsolgt - 628 solgt

Eksklusiv catering til efterårets og vinterens fester!

Madfolk Catering er et eksklusivt cateringkoncept i særklasse – med fokus på det nordiske køkken. Råvarerne er nøje håndplukket fra nordiske leverandører med respekt for årstidernes skiften og råvarernes smag.

Nu kan du servere mad i absolut særklasse til dine gæster og samtidig slippe for timelang knoklen i køkkenet – til en super skarp pris!

Elitekok bag gryderne
Det er elitekokken Kristoffer Kølln, der står for at udvikle opskrifter og sørge for, at maden holder den høje standard, som Madfolk kræver og leverer. Han er oplært på den anerkendte Restaurant Umage, har været souschef på Sukaiba Copenhagen og senest har Kristoffer styret køkkenet på det anerkendte Bella Sky Copenhagen by Marriott.

Med kokkens særegne kendskab til det nordiske køkken og hans kompromisløse sind er det ikke underligt, at Madfolk får masser af rosende ord med på vejen.

Hvad siger kunderne?

Madfolk får lutter gode anmeldelse på Trustpilot. Læs et udpluk her. 

"Jeg var til en konfirmation hvor der blev leveret mad fra madfolk. Det var uovertruffent lækkert. Vi vil bestille derfra ved vores næste arrangement."

"Vi nød den lækreste Forårsbuffet igår. Det var en skøn oplevelse - ALT var perfekt og utrolig veltillavet!"

"Virkelig lækkert mad, og god beskrivelse vedlagt hvordan Maden skulle varmes, det er ikke sidste gang vi bestiller mad fra Madfolk. Vi fandt ud af at vi gerne ville have en ekstra kuvert, og det var der ingen problemer med. Det var god service hele vejen igennem."


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Man skal min. købe 10 kuverter.

Du får: 

  • Ny Nordisk klassisk buffet til 1 pers.

OBS. Der skal min. købes og bestilles 10 kuverter

loading map...
Madfolk Catering ApS
Smedeholm 13A, 3. sal 2730 Herlev