NYHED: Fotokursus

Lær at tage billeder som de professionelle - 2,5 time
Førpris

1.200,-

Din Pris

399,-

Du sparer 801 kr.
Solgt 9
Dit tilbud slutter om 02:03:37:03

Fyld fotoalbummet med pletskud

Er familiealbummet fyldt med slørede billeder? Eller savner du bare evnerne og viden for at få det helt rigtige lys på landskabsbilleder? Nu har du muligheden for at blive en decideret fotohaj!

Underviser med 30 års erfaring
Din underviser, Kim Skovsby, er i en fotografliga for sig. Han har fotograferet professionelt i 30 år, undervist i 20 - og så har han fotograferet alt fra de kongelige til verdensstjerner og statsministre. Derfor er du sikker på at være i kompetente undervisningshænder.

Lær, hvordan du bruger dit kamera mest optimalt, og få skudt de bedste billeder - uanset om det er portræt, natur eller familiefesten, der skal foreviges!

Men tag ikke vores ord for det. Her fortæller Kim Skovbys elever om kurset: 

For at levere et godt resultat som fotograf skal der være fokus på kvalitet og faglighed. Denne faglige udvikling har jeg i den grad kunnet tilegne mig via Kim Skovsby og hans undervisning. (Karina)

Uanset om du er nybegynder eller øvet så er der tonsvis af læring at hente. Kim er en fantastisk underviser, og han har en kæmpe viden, som han glædeligt deler ud af. Han evner at formidle “langhåret” teori på en spiselig måde og underbygger med øvelser, så man rent faktisk forstår, hvad man skal og hvorfor. (Cathrine)


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 2,5 times fotokursus - i Måløv eller Odense

Psst! Når du har deltaget i kurset,  vil du få adgang til en online version af kurset, som kan dygtiggøre dig endnu mere i at tage billeder!

loading map...
Fotograf Kim Skovsby
Nordbirkvej 11, 5240 Odense NØ
Fotograf Kim Skovsby
Fotoklub Key Point Måløv Byvej 229, Port V - 2 sal 2760 Måløv