2 timers spa-tur for 2

Vælg ml. 6 Spa-oplevelser hos Exuviance Spa & Wellness
Førpris

2.995,-

Din Pris

1.495,-

Du sparer 1.500 kr.
Solgt 32
Dit tilbud slutter om 11:08:01:47

Ultimativ forkælelse med en du har kær!

Trænger du og kæresten til kvalitetstid og forkælelse er et romantisk spa-besøg den perfekte idé. Exuviance Spa & Wellness får jer til at glemme hverdagens stress, så I får en dejlig oplevelse med hinanden. Spa-oplevelserne er til både kvinder og mænd. I får plejet kroppen med ansigts- og kropsbehandlinger og kan vælge mellem 5 forskellige behandlinger. Dét giver plus på overskudskontoen!

Se videoen, vi har optaget hos Exuviance Wellness her:

 


Kunderne elsker Exuviance, og deres anmeldelser er ikke til at tage fejl af. På Google har de en score på 4.0:

Helt fantastisk wellness. Vi fik den helt store pakke med 2 timers behandling. Vi fik den samme behandler gennem alle behandlinger hvilket var rigtig godt og behageligt. Meget Serviceminded personale. Det eneste Kritik er at vand løbet i jacuzzien under massage. Men generelt var fantastisk oplevelse til en billig pris til 2 personer. Stor anbefaling herfra. (Anette)

Det var først gang vi besøgte Exuviance Wellness hvor vi fik 2,5 spa pakke. Det var helt fantastisk og anerleds oplevelse Til en fornuftig pris for 2 personer. Det var en hyggeligt og afslappe atmosfære, god service og dejlig massage.
Vi kommer helt sikkert tilbage. (Katrine)


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • 2 timers valgfri spa-oplevelse for 2 personer

Psst! Du kan bruge dit værdibevis i 6 måneder!

loading map...
Exuviance Wellness
Nørre Voldgade 46 1358 København K

Om Exuviance Wellness 
I kan glæde jer til ultimativ forkælelse i en hyggelig wellness-oase centralt i København. Uanset hvilken behandling I vælger, er I sikre på altid at møde kompetente behandlere. Personalet hos Exuviance Wellness er nemlig veluddannede og har mange års erfaring i branchen. De bruger de lækre professionelle produkter fra Exuviance, og med deres store faglighed vurderer de, hvad din hud har brug for, når de laver behandlinger.