Mesoterapi & mesolifting

Vælg ml. 3 skønhedsbehandlinger hos Exuviance Wellness
Førpris

995,-

Din Pris Fra

499,-

Du sparer 496 kr.
Udsolgt - 22 solgt

Få din glød tilbage, forny huden og udjævn linjer og rynker.

Syner din hud dehydreret og træt? Trænger den til en opstramning? Eller døjer du med strækmærker, linjer eller små ar i ansigtet? Så er Exuviance Wellness stedet for dig! Med deres mange års erfaring og ekspertise på området, kan du se frem til at nyde en professionel behandling - uanset hvilken behandling du vælger. 

Mesoterapi melani vitamin boost er en effektiv behandling, der via mikro-injektioner tilfører huden vitaminer og mineraler og øger kollagenproduktionen, som giver ny glød og liv til huden. Denne behandling er især velegnet til den unge hud som trænger til et boost, til rygeren der har fået trist og grå hud eller til en hud der er dehydreret og træt. 

Behandlingen kan også anvendes mod strækmærker, ujævnheder og ar. Det skyldes, at de små nåle får huden til at regenerere, og påvirker hudens naturlige evne til at hele efter skader. 

Mesolifting påvirker hudens elasticitet og fasthed og giver en botoxlignede effekt. Det er en opstrammende behandling, hvor der tilføres volumen og fylde på det ønskede område. Fordelen ved denne behandling er, at der benyttes naturlige ingredienser, som ikke lammer huden. 

Læs et udpluk af klinikkens flotte anmeldelser her: 

Jeg går hos dem siden 2019, en gang om måneden til ansigtsbehandling, massage og manicure. Jeg anbefaler dem stærkt. Fantastisk sted, service og super hyggelig atmosfære. Jeg mener bestemt at alle skal give sig selv den glade forkælelse, det er godt for krop og sjæl.
- Nina 

Har altid fået en fantastisk behandling, samtlige gange jeg har været på besøg. Super service og dygtige ansatte. Kan varmt anbefales og kommer helt sikkert igen!
- Andrei Busk


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem følgende behandlinger:

  • Mesoterapi Melani vitamin boost - 60 min. (499 kr.)
  • Mesolifting af hele ansigt og decolte - 75 min. (749 kr.)
  • Microneedling/mesoterapi på strækmærker - 60 min. (599 kr.) 
loading map...
Exuviance Wellness
Nørre Voldgade 46 1358 København K