7 retter hos Vesterbro Vinstue

Fra Noma til vinstue - lad kokken give dig en fantastisk aften!
Din Pris

325,-

Udsolgt - 312 solgt

Tid til en gastronomisk oplevelse med dem, du har savnet

Da Vesterbro Vinstue åbnede på Istedgade i 2012, slog de sig hurtigt fast som en af de første steder, der tilføjede et skud gourmet til den berømte og berygtede gade.

Det gør de stadig i dag, hvor køkkenchef Niels Hagman (der bl.a. har en fortid på Noma, Costume House og Restaurant LêLê) er ved roret. 

Glæd dig til at besøge den smukke restaurant, der emmer af stilfuld hygge, og nyd 7 retter, som køkkenchefen udvælger efter sæson.

Som modspil til den historiske indretning er maden inspireret af Spanien og Frankrig, dog med en nordisk og nutidig elegance.En historisk stue med masser vin!
Enhver vinstue med respekt for sig selv har selvfølgelig et ordentlig vinkort. På Vesterbros Vinstue går de lidt længere og importerer meget af deres vin selv. De har omkring 80-100 vine på kortet, og så er der altid ca. 30 på glas, så du kan smage lidt af hvert, hvis du ønsker. 

De smagfulde, udvalgte dråber passer perfekt til det næsten aristokratiske interiør. Deres Gildesal prydes af ornamenterede og håndstøbt stuk og håndlavede paneler. I deres spisestue er der plads til fordybelse i gamle polstrede stole, og væggene er malet med flere lag - hvor bl.a. bladguld og lak giver et helt unikt udtryk. Der er dog balance i det hele, og Vesterbro Vinstue mister aldrig sin jordnære stemning og hjemlige følelse. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:

  • 7 retter "chefs choice" hos Vesterbro Vinstue

Psst! Vesterbro Vinstue importerer deres egen vin fra udvalgte europæiske producenter - de har både natur-, bio- og konventionelle vine

Pssst! Er du ikke til vin, er der Svaneke Bryghus på hanerne og gode alkoholfrie muligheder. 

loading map...
Vesterbro Vinstue
Istedgade 128, 1650 København V