Kom dine spændinger til livs hos Elite Fysioterapi

Slip for smerter i ryg, nakke, hofter og ankler
Førpris

550,-

Din Pris

299,-

Du sparer 251 kr.
Solgt 21
Dit tilbud slutter om 08:06:27:41

Forkæl dig selv og din krop med en omgang fysioterapi

Har du ondt i fødderne når du løber? Ligger du forkert om natten? Eller har arbejdsdagen forårsaget smerter i nakken/skulderen? Så står Line Papuga klar til at hjælpe dig!

Hos Elite Fysioterapi i Nordhavn er du garanteret et behageligt forløb tilrettelagt nøjagtig efter dine gener. For Line er det essentielt, at du som kunde føler dig i trygge hænder og tør give din holdning til kende angående dit forløb. Derfor er kommunikation en vigtig del af behandlingen. En smerte i kroppen kan nemlig vise sig at have sit udspring et helt andet sted fra kroppen - den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. Line udfører behandlingen som en kombination af fysioterapi og osteopati, da hun er osteopatstuderende på 2. år.

En behandler med stor erfaring!

Line har efterhånden opbygget stor erfaring inden for sportsverdenen, senest som fysioterapeut for fodboldklubben Brøndby IF, og tidligere, som fysioterapistuderende, på det danske judolandshold. Udover sportsskader, arbejder hun til dagligt med hverdagsproblematikker som nakkesmerter gennem arbejdsdagen og fodproblemer ved gåture. Hun er ekstremt kompetent inden for sit fag, særligt fordi hun vægter kommunikation højt, hvad end det omhandler hverdagsgener, sportsgener, smerter, nedsat bevægelighed eller andet. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • 45-55 min. med fysioterapi 

Psst. Behandlingen bliver skræddersyet efter dit behov

loading map...
Elite Fysioterapi v. Line Papuga
Kattegatvej 4, 2150 Nordhavn