Voks el. sugaring

Glad og glat hud med produkter fra Lycon og Depilex
Førpris

550,-

Din Pris Fra

195,-

Du sparer 355 kr.
Solgt 81
Dit tilbud slutter om 05:08:05:29

Få styr på hårvæksten hos Derma Solution

Er du træt af at bruge (hvad der føles som) timer med skraberen? Så er en voks- eller sugaring-behandling hos Derma Solution noget for dig! Du bestemmer helt selv, om du vil have den skånsomme sugaring-behandling eller voks med det førende mærke Lycon.

Mærk forskellen
Hvad end du vælger voks eller sugaring, er du sikker på et silkeblødt resultat, der holder i mange uger. Lycon fjerner hårene i begge groretninger samtidig, og sugaring med Depilex er lavet udelukkende af naturlige produkter. Du kan virkelig mærke forskellen!

Derma Solution er en af Danmarks førende hudplejeklinikker. Hos dem er du sikker på at få den mest professionelle behandling - med de bedste produkter på markedet.

Med en topscore på 4.7 og lutter 4 og 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og Facebook er Derma Solution det rette sted at blive forkælet. Se et udpluk af deres flotte anmeldelser her:

Kan klart anbefale Derma Solution. Utroligt professionelt og sødt team. Lækre behandlinger og god vejledning. Har været til fire behandlinger hos Klaudia, og kan kun tale positivt om det hele, Hannah B, set på Trustpilot.


Virkelig sødt personale. God og professionel behandling.Gode til at give en forståelse for hvad ens hud har brug for og hvordan den kan behandles bedst muligt imellem behandlingerne. Glæder mig til næste behandling, Cecilie, set på Trustpilot.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • Sugaring/voks - Brazil/Hollywood (195 kr.)
  • Sugaring/voks - Halvt ben (lår eller underben) (245 kr.)
  • Sugaring/voks - Helt ben (345 kr.)
  • Sugaring/voks - Brazil + halvt ben (345 kr.)
  • Sugaring/voks - Brazil + helt ben (445 kr.)
  • Sugaring/voks - Bikiniline (145 kr.)
  • Sugaring/voks - Armhule (95 kr.)
loading map...
Derma Solution
Holmbladsgade 84, 2300 København S