10 klip til TRX hos Vesterbronx Gym

Træn hele kroppen igennem med max. intensitet
Førpris

845,-

Din Pris

349,-

Du sparer 496 kr.
Udsolgt - 24 solgt

Mærk effekten med det samme!

US Navy Seals gør det. Liverpools fodboldhold gør det. NBA- og NFL-spillerne gør det. De kommer i form vha. træning med stropper og kropsvægt. Det kan du også hos Vesterbronx Gym! Den effektive og funktionelle TRX-træning får sveden til at pible på panden fra første øvelse. Med hænder og til tider fødder solidt plantet for enden af de udspændte TRX-stropper kan du se frem til at kampsvede dig igennem en masse forskellige øvelser. Og effekten er mærkbar.

Max. gas i 45 min.
Takket være det topseje stropsystem udnytter du din egen kropsvægt og opbygger styrke, smidighed, kondition og ikke mindst balance. Det bider alle de gode steder, og hele din krop, ikke kun dele af den, bliver trænet. Det svedige eventyr varer kun 45 minutter, så giv den max. gas!

Vesterbronx Gym
Hos Vesterbronx Gym er der plads til alle - uanset om du er nybegynder eller øvet. Centret har for nylig gennemgået en New York-inspireret renovering, som sætter rammen for seriøs træning. Med 18 meters panorama vinduer ud mod Vesterbrogade, kan du følge med i det pulserende byliv, samtidig med at du træner.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får:

  • 10-tursklippekort til TRX-træning
  • Klippekortet kan benyttes i 12 måneder.

Pssst… Første gang du deltager, skal du tilmelde dig TRX intro eller basic hold!

loading map...
Vesterbronx Gym ApS
Vesterbrogade 76, 2. sal 1620 København V (i Vesterbronx Gym)