Ubegrænset padeltennis resten af året!

En sjov måde at holde dig aktiv på
Førpris

1.396,-

Din Pris

599,-

Du sparer 797 kr.
Udsolgt - 40 solgt

Den populære sport har taget Danmark med storm

Nu kan du spille ubegrænset padeltennis resten af året hos Heylo Padel Center! 

Heylo Padel er et nyt medlemsbaseret padelcenter med 11 baner placeret på henholdsvis taget af Fields og ved DTU Science Park i Hørsholm. Desuden udvider de med baner ved Fisketorvet i midten af oktober, og du har fri adgang til alle banerne. 

Har du prøvet den populære sport? Padeltennis er en blanding af tennis og squash. Banen ligner umiddelbart en tennisbane, men har det ekstra element at der er monteret glasvægge som bagvægge og på et stykke af sidevæggene. Du spiller som udgangspunkt tennis, men må bruge glasvæggene som bander ligesom i squash. Det er en sjov og uformel sport, der er let at komme i gang med. Battene er lette, banen er kortere end en normal tennisbane, og der spilles for det meste double dvs. 4 spillere. Du kan derfor spille padel uanset om du er barn, voksen, ældre, øvet eller begynder.  

Hos Heylo skal det være sjovt at være aktiv. Indehaver af Heylo Padel Center, Michael, beskriver Heylo således: 

Ud fra en vision om at starte et urbant community omkring den ultra-trendy padel tennis sport arbejder vi i Heylo Padel på at skabe grobund for et socialt fællesskab med omdrejningspunkt i den populære sport. Her

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

Du får:

  • Medlemskab til Heylo Padel Center resten af 2021
loading map...
Heylo Padel Center
Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S