Frit valg hos POP's Diner Box

Få forrygende burgere og festivalstemning under Buen
Førpris

200,-

Din Pris

99,-

Du sparer 101 kr.
Udsolgt - 2199 solgt

Mød din nye burger-pusher

Så snart man træder ind under den hippe Bispebuen mellem Frederiksberg og Nørrebro, breder der sig en liflig duft af grill. Her ligger den nye perle af en burgerbar, POP's Diner Box, nemlig - og serverer mundvands-fremkaldende burgere med brioche-boller, sprøde fries og iskolde milkshakes til deres sultne gæster.

Festivalstemning midt i byen
POP's ligger i en topmoderne container - i ægte festivalstil - under Buen. Her er parkeringspladsen nemlig omdannet til et vaskeægte festivalområde året rundt - fuldendt med skatebane, hyppige koncerter og masser af glade mennesker. Men vigtigst for den fuldendte festivalstemning er POP's, der slynger fantastisk snasket mad over disken eller ud gennem lugen.

En urban diner i særklasse
Glæd dig fx til saftige hand smashed burgere med løgpuré, en vegansk burger i særklasse, 6 forskellige iskolde milkshakes, crispy chicken, der knaser mellem tænderne og sprøde gyldne fritter med trøffelmayo. Du bestemmer selv, om du vil nyde herlighederne i urbane livlige omgivelser, eller om du vil have det med hjem og nyde i sofaen.

Alt er i POP's sædvanlige diner-særklasse - den eneste forskel er bare, at du får det til halv pris. Smart, ik?

Men tag ikke vores ord for det! POP's bliver rost til skyerne på sociale medier; se bare et udpluk af deres anmeldelser her: 

Deres burger er så god! Karameliserede løg mhmn!! Sprøde pomfritter med chilimayo kan helt klart anbefales! Saftig og dejlig burger ufff - ilgooy, Google

Byens med afstand bedste vegetariske burger, endda med beyond beef. Eneste anke jeg har er, at jeg først har spist der i dag <3 - Niklas, Google

Snasket og bløde burgere, grove fritter, fint udvalg af dips og til en skarp pris. Jeg er fan - Martin, Facebook

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

Du får: 

  • 200 kr. til POP's Diner Box (Din pris: 99 kr.)

Psst... Du har hele 6 måneder til at indløse dit værdibevis.

loading map...
Pops Diner Box
Nordre Fasanvej 174, 2000 Frederiksberg