Autoriseret filler-behandling

Få ung og spændstig hud, der ser naturlig ud
Førpris

2.500,-

Din Pris

999,-

Du sparer 1.501 kr.
Solgt 38
Dit tilbud slutter om 01:08:09:23

Fyldige læber, færre rynker eller ungdommelig hud?

Drømmer du om et ansigt uden rynker, furer, poser under øjnene og nedadvendte mundvige? Så besøg Medical Skincare Center, hvor læge Thanikaivashan står klar til at friske din hud op. Her får du din ungdommelige fylde, glød og friskhed tilbage sikkert og let! Du bliver glad for at se dig i spejlet, så snart du træder ud af klinikken, for resultaterne - spændstig, jævn og fyldig hud - kommer på et øjeblik.

Lægebehandling med naturlig hyaluronsyre 
Du bliver behandlet af lægen Thanikaivashan, der er uddannet anæstesi- og intensivlæge og har en passion for æstetik. Den medicinske behandling er en skånsom vej til smuk hud. Du bliver behandler med Teosyal, der er et af de førende mærker inden for filler. Hyaluronsyren findes naturligt i din krop, og det giver dig desuden et mere naturligt resultat end traditionel filler. Desuden holder den også længere. 

Du bestemmer selv, om du vil have filler i panden, kindben, læber, furer fra næse til mundvige eller mørke rander under øjnene. 

Pssst... Du er velkommen til at købe flere værdibeviser. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • En filler-behandling med 1 ml. Teosyal®

Du kan få lavet filler: 

  • Midt på panden - lige over næsen
  • Kindben
  • Læber
  • Furen fra næsen til mundvigen
  • Til mørke rander under øjnene (tillægspris på 500,- betales direkte til behandler)

OBS. Hvis du ønsker mere end 1 ml. i læberne/panden etc, kan du, efter aftale med forhandler, købe mere og betale direkte til klinikken. Det gælder også, hvis du ønsker filler til mørke render under øjnene. Her er der en tillægspris på 500 kr, som afregnes direkte med klinikken.

OBS! Du skal have foretaget en obligatorisk forundersøgelse (gratis) og herefter have 2 dages betænkningstid, før selve behandlingen kan udføres. Dette er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen samt Styrelsen for Patientsikkerhed. Husk derfor at booke en forundersøgelse før du booker til filler-behandlingen. Er du allerede patient i klinikken, og din seneste forundersøgelse hos vores læge er foretaget inden for de seneste 6 måneder, behøver du ikke en forundersøgelse.

Klinikken og dets behandlere er autoriseret og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.
loading map...
Medical Skincare Center
Kokkedal Industripark 2A, 2980 Kokkedal