Microdermabrasion ansigtsbehandling

Ny og smuk hud - hurtigt og smertefrit!
Førpris

650,-

Din Pris

325,-

Du sparer 325 kr.
Udsolgt - 50 solgt

Effektiv mod uønskede linjer, glansløs hud og pigmentforandringer

Har din hud mistet glansen, ser du tegn på fremkomst af linjer eller tænger dit ansigt blot til lidt forkælelse? I hjertet af København ligger den skønne hudplejeklinik, Clinique Camille, som specialiserer sig i skønheds- og velværebehandlinger. Her kan du glæde dig til at opleve en af de mest effektive metoder indenfor exfolierende ansigtsbehandlinger.

Dermabrasion er en peelingmetode, som nænsomt sliber på hudens overflade og fjerner de døde hudceller. Dermed bliver ansigtet stimuleret til selv at producere foryngende resultater. Behandlingen føles som en blid massage, der har øjeblikkelig virkning og er fuldstændig smertefri. 

Clinique Camille tilbyder behandlinger af høj kvalitet med fokus på professionel betjening og kyndig vejledning - og det kan ses på deres anmeldelser!

Meget god oplevelse! Rolige omgivelser. Rigtig sød behandler, der talte stille og roligt og hverken for lidt eller for meget. Der var dialog om behandlingen, så den ramte mit behov - vigtig for oplevelsen synes jeg. Og så har min hud haft det fantastisk siden :) Ikke sidste gang jeg har været hos Clinique Camille - Nikoline Schilling

Super fin oplevelse, fik en skøn diamant slibning med hvad  dertil hører. Føler mig fuldstændig fornyet, det er dejligt med en sund glød tilbage i ansigtet. Sussi var vanvittig sød og rar, og det var en dejlig afslappende oplevelse jeg kommer helt sikkert igen Maja Keiniche

 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

 

 

Glæd dig til:
  • Microdermabrasion ansigtsbehandling (325,-)

Kan tilkøbes: 

  • Vi anbefaler tillæg af frugtsyre, hvis du vil booste behandlingen til hurtigere synligt resultat (150,-)

Tillægget bookes sammen med behandlingen i online-booking eller ved telefonisk henvendelse

Pssst! Behandlingen udføres med professionelle hudplejemærker, der udelukkende findes på hudplejeklinikker

loading map...
Clinique Camille
Havnegade 35, 1058 København K