Charcuterie for to

Oplev den atmosfærefyldte Bar1103 på hippe Vesterbro
Førpris

285,-

Din Pris

119,-

Du sparer 166 kr.
Udsolgt - 214 solgt

Sydlandsstemning møder skandinaviske rammer på hippe Vesterbro

Bar1103 finder du midt på levende Vesterbro. Barens hyggelige atmosfære, lækre cocktails og charcuterie har allerede gjort Bar1103 til en favorit blandt Københavnerne. Deres passion og ekspertise ses og smages tydeligt i alt, hvad de serverer.

Se frem til at nyde deres store charcuterie-udvalg, der byder på alt fra Lufttørret serrano-skinke, italiensk salami, spicy chorizo og anderillette til 2 forskellige minipølser, blandede græske oliven og tapenade af aubergine. Hertil den altid populære vesterhavsost & brillat-savarin med kvædemarmelade. Det hele har naturligvis følgeskab af friskbagt brød og spansk økologisk olivenolie.

Bar1103 har en atmosfære, der indbyder til en hyggelig aften, man ikke vil have ender! Stemningen og smagene sender dig en tur sydpå, mens rammerne er skandinaviske, urbane og ægte Vesterbroskhed.

Psst! For at fuldende oplevelsen hos Bar1103 kan vi anbefale du prøver deres lækre og afbalancerede cocktails, eller del en flaske vin til maden.

Med dette tilbud får du et stort charcuteribræt til 2. Fortsæt aftenen med at prøve lækre cocktails, eller gå på opdagelse i Bar1103s gode udvalg af vine.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 x stor charcuteri
loading map...
Bar1103
Sundevedsgade 38, 1751 København V