4 retter hos filippinske Thrilla in Manila

Smag Københavns første filippinske fusionskøkken
Førpris

375,-

Din Pris

225,-

Du sparer 150 kr.
Udsolgt - 299 solgt

En smagsoplevelse du ikke finder andre steder i byen!

Thrilla in Manila startede i 2018 som en food truck, hvor der blev slænget filippinske fusionsretter over disken. Det var populært. Ja så populært, at de tidligere på året kunne slå dørerne op til deres restaurant på Amager. 

Selvom lokalerne er nye laves maden stadig ud fra de samme principper. Kokkene er filippinske, og de tager deres hjemlands madtraditioner til nye mere moderne højder. Alt er hjemmelavet af skønne friske råvarer, og retterne gives et innovativt og nordisk twist, der kæder Asien og Vesten smukt sammen. Du kan altså forvente en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og som du med garanti ikke har fået i Købehavn før! 

Spis i den smukke restaurant, hvor det åbne køkken og vilde planter sender tankerne til mere eksotiske himmelstrøg.

Drevet af familie og kærlighed
Thrilla in Manila er startet af den erfarne flippinske kok Alfie Escabarte og hans kone Carmelita. Det har fra dag ét været et rent kærlighedsprojekt, hvor passion for fantastisk mad og Filippinerne er kombineret på fineste vis. 

En god blanding af smage og kulturer
Det filippinske køkken er formet gennem landets historie. Det er bl.a. påvirket af kinesiske, thailandske, japanske og indiske kulturer. Men også eurpæiske og amerikanske traditionener har fundet vej til landets menukort. Bl.a. var Spanien i godt 300 år en kolonimagt på Filippinerne, og det kan smages! 

Gode anmeldelser
Thrilla in Manila får masser af rosende ord med på vejen fra tidligere gæster. Se fx deres gode anmeldelser på Tripadvisor, hvor de får 4 stjerner eller hos Google, hvor de ligger på 4,9. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • En 4-retters menu hos Thrilla in Manila
loading map...
Thrilla in Manila ApS
Tingvej 12, 2300 København S