Stor fiskeanretning hos Restaurant Gilleleje

Nyd stor platte med lækker fisk el. pariserbøf med det hele
Førpris

279,-

Din Pris

139,-

Du sparer 140 kr.
Udsolgt - 378 solgt

Ikonisk restaurant i Nyhavn byder igen indenfor!

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst, og hvilken sommer det bliver i København. Kom ud og mærk stemningen i altid smukke og idylliske Nyhavn. Her finder du Restaurant Gilleleje, som ligger smukt i en af de gamle bygninger i den københavnske havn. Her kan du nyde en stor og lækker fiskeanretning med dine yndlingspersoner.

Kok og restauratør Claus Hansen sætter en stor ære i at servere klassisk dansk mad, baseret på friske og lækre råvarer. Frokosten byder på enten en pariserbøf med alt der hører sig til, eller en sommerlig smørstegt rødspættefillet, samt et udvalg af menukortets lækre smørrebrød, heriblandt 2 slags sild, rimmet laks m. rygeostcreme, skaldyrssalat, brød og smør.

Atmosfæren i restauranten byder dig velkommen i hyggelige og maritime omgivelser, som passer lige ind i Nyhavns fine og sommerlige havnekvarter. Det kan anbefales at afslutte frokosten med en dejlig gåtur over Inderhavnsbroen til Papirøen, der ligesom Nyhavn byder på en helt særlig stemning og udsigt over vand.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • Pariserbøf (85,-)
    Med kapers, peberrod, pickles og æggeblomme

  • Stor fiskeanretning (139,-)
    Med smørstegt rødspættefilet, rimmet laks m. rygeostcreme, skaldyrssalat, 2 salgs sild, brød og smør
loading map...
Restaurant Gilleleje
Nyhavn 10, 1051 København K