tight_001.JPG
tight_002.JPG
tight_003.JPG
tight_004.JPG
tight_005.JPG
tight_006.JPG

Hjemmelavet burger med råstegte kartofler og aioli

70,- / 140,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Smag Rolls-Roycen over alle burgere hos Tight i Hyskensstræde – du får den sammen med lækre, glinsende råstegte kartofler og hjemmerørt aioli

Tight burger: 6 ud af 6 stjerner

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Tight drives af tre unge fyre: en canadier, en franskmand og en australier. Tights burger er en fusion af det bedste fra de tre kulturer og er restaurantens varemærke. Den fås simpelthen ikke bedre, og det er burgerguiden.dk helt enig i.

Hos Tight er det ejerne selv, der servicerer, og det giver stedet en særlig hjemlig atomsfære. De serverer i deres eget tøj, som kan være bermudashorts såvel som jeans, og du kan blive hilst velkommen på både fransk, canadisk og australsk manér alt efter hvem, der tager imod dig.

Hos Tight kan de godt lide, at forholdet mellem ejere og kunder er venskabeligt. "Man er lidt tættere på folk, når man selv driver sin restaurant," siger Nicolas Lammin og fortsætter: "Som iværksætter er der ikke nogen skarp skillelinje mellem arbejde og fritid, og derfor er det naturligt, at venskaber og arbejdsrelationer også flyder ud i ét".

De tre fyrer lever af deres passion, og det kan mærkes. Der er begejstring i stemmen, da jeg taler med Nicolas Lammin. Hans iver efter at fortælle om stedet og maden viser hans lidenskab omkring projektet. Det ses også i indretningen, der er kredset om. Den afspejler fyrenes egen personlige stil og består af massive træborde, stole i kvalitetslæder, rå murstensvægge og på trappeopsatsen hænger store kobberlamper, der understreger det maskuline mindset.

Alt i alt er Tight en restaurant med en hyggelig, tilbagelænet stemning, og du er garanteret fedtede fingre efter at have nydt deres udsøgte burger.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.07.2011 til 03.10.2011.

Kan indløses alle dage fra kl. 11-16.

Bordbestilling på tlf. 33 11 09 00 eller via www.tight-cph.dkInformation

Åbningstider

Man-søn: 11-16

Aftalepart

Tight

Adresse

Hyskenstræde 10
1207 København K
  • Tight
    Hyskensstræde 10
    1270 København K
Vælg variation
Vælg variation