midtown_001.JPG
midtown_002.JPG
midtown_003.JPG
midtown_004.JPG
midtown_005.JPG
midtown_006.JPG
midtown_001.JPG
midtown_002.JPG
midtown_003.JPG
midtown_004.JPG
midtown_005.JPG
midtown_006.JPG
midtown_007.JPG
midtown_008.JPG
mitown_009.JPG
mitown_010.JPG

Nyd en eksklusiv 3-retters menu på Copenhagen Marriott Hotel

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd en luksuriøs middag på Copenhagen Marriott Hotel. Du får en uovertruffen 3-retters menu, udsøgt service og en smuk udsigt

Eksklusiv, enestående & elegant middag

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre


Få en ekstraordinær smagsoplevelse hos Midtown Grill Restaurant på Copenhagen Marriott Hotel. Hotellet ligger centralt på Kalvebod Brygge med panoramaudsigt over havnekanalen og Islands Brygge, hvilket skaber en romantisk stemning efter mørkets frembrud.

Når du er blevet vist til dit bord af værtinden, spørger tjeneren dig, om du vil begynde med en drink. Prøv f.eks. en forfriskende Frazini af jordbær, frisk lime og champagne eller en iskold Cucumber Ñam Ñam af gin, friskpresset agurkesaft og mynte.

Midtown Grill Restaurant er en luksuriøs amerikansk grill-restaurant med et strejf af den danske Nordsø. Køkkenchef Johannes Christmas Møller har sammensat aftenens eksklusive menu og fortæller:

"Vi har fokus på lokale råvarer, så de er helt friske og ikke skal transporteres langvejs fra. Vi kvalitetstjekker altid råvarerne, når vi modtager dem. Ved laksen er vi eksempelvis meget opmærksomme på at få den rette konsistens og røgning. Vi går op i at holde det simpelt. Man skal ikke overforarbejde ingredienserne, så de mister saft og smag. Man skal nyde den smag råvarerne har og holde det enkelt og ærligt."

Mens køkkenet tilbereder forretten, præsenterer tjeneren dig for Midtown Grills sprøde surdejsbrød serveret med blue cheese, barbecue og bacon cream cheese.

Derudover præsenteres du for Midtown Grills salt, hvor du vælger mellem ni forskellige slags til din bøf. Prøv f.eks. Ginger & Roses, Staranis eller Copenhagen, som er Midtown Grills egen særlige blanding.

Nyd også en lækker vin til den overdådige menu f.eks. en Hugel & Fils 2009, en Loredona 2009 eller en Brazin 2007.

Desserten er et plateau af 72 % chokolade med passionsfrugt i midten, der er kreeret af hotellets egen konditor Tor Stubbe. Som finish er den spraylakeret med chokoladestøv, og du får en anretning af toffee og cocoa perler ved siden af, som knas til chokoladedesserten.

Når du bestiller regningen, får du samtidig en lille tallerken med skumfiduser, som du kan grille over åben ild og dyppe i chokolade - perfekt som en romantisk afslutning på aftenen.

Hvis du har lyst til mere, kan du forsætte aftenen i hotellets imponerende bar Pier 5, hvor du kan nyde en cocktail indenfor til forførende jazztoner eller udenfor i den bløde aftenvind på terrassen ved vandet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.07.2011 til 02.08.2012.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Bordbestilling på tlf. 88 33 12 31 min. 1 dag i forvejen

Drikkevarer er ikke inkluderet i tilbuddet.Information

Åbningstider

Hver dag kl. 18-22.30

Anmeldelser

aok.dk

"Enorm god oplevelse vi var 4 personer som fik god service og enorm god mad med den fantastiske udsigt til havnen samt havde vi den mulighed at teste nogle af deres formidable cocktails fra baren"

Set på aok.dk

Aftalepart

Marriott Hotel
CVR: 21264032
  • Marriott Hotel
    Kalvebod Brygge 5
    1560 København
Vælg variation
Vælg variation