Fodspa

Ren luksus: Bliv forkælet fra top til tå, og få smukke og bløde fødder
Førpris

600,-

Din Pris

299,-

Du sparer 301 kr.
Solgt 155
Dit tilbud slutter om 05:17:43:04

Meget mere end en fodspa...

Hos Marinella får du altid en rigtig god og personlig behandling. Marinella arbejder med aromaterapi og har altid fokus på velvære, så du kan godt begynde at glæde dig til at blive forkælet fra top til tå. 

Udover fodbad, peeling, fjernelse af hård hud, rensning af negle mm., får du også en skøn skulder-, nakke- og hovedbundsmassage inkl. akupressur, og behandlingen afsluttes med fod- og lægmassage.

Psst! Marinella får masser af søde ord med på vejen, læs bl.a. disse anbefalinger:

"En tur forbi Marinella var den lækreste treat efter en travl januar måned. Hun har en særlig intuition om hvor hun skal trykke, og jeg fandt mig selv i total ro i min krop efter behandlingen. Jeg elsker hendes Fodspa, der berør både skuldre, nakke og ansigt samt dybdegående massage af fødderne med tilhørende aromaterapi. Hele behandlingen var en meditativ oplevelse og jeg kan klart anbefale den til alle der har stået for meget på deres ben i vintermånederne."

"Jeg prøvede Marinellas fodspa behandling, og den kan varmt anbefales. Marinellas behandling består af en dejlig og (seriøst) afslappende nakke/hoved massage, hvor hun formåede at trykke en del af mine nakke/skuldre spændinger væk, samt en dejlig blid fodbehandling og fod/ben massage. Marinella bruger desuden lækre duftende og beroligende olier i behandlingen, så det var lige det sidste ekstra touch til denne lækre behandling".


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 250 værdibevis(er) til salg
Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Glæd dig til: 

  • En forkælende fodspa

Psst! Hvis du booker andre behandlinger til samme dag, som din fodspa får du 20% rabat. På den måde kan du få det meste ud af dit coronapas, inden det udløber.

loading map...
Marinella Dionne
Kronprinsessegade 20A, 2. sal (INDRE RO) (Indtil 30/5 2021) 1306 København K
Marinella Dionne
Nørre Søgade 27 (LagoCPH), (Fra 1/6 2021) 1370 København K