Sullis001.jpg
Sullis002.jpg
Sullis003.jpg

50% på 2 lækre, ægte italienske isvafler med 2 kugler og 2 store kopper kaffe latté

50,- / 100,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 2 lækre, ægte italienske isvafler med 2 kugler og 2 store kopper kaffe latté - byens bedste italienske isbar Sullis Gelato & Coffee i centrum

Ægte italiensk gelato

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre


Den lille isbar Sullis Gelato & Coffee på Nørregade laver selv deres is. Den produceres på vand eller letmælk, hvilket sikrer, at den altid er fedtfattig og velsmagende. På den måde er fedtprocenten begrænset til maks. 8% og du kan altid spise is med god samvittighed.

At lave italiensk gelato kræver, at der kun anvendes rene produkter. Hos Sullis Gelato & Coffee bruger de altid friske råvarer og frugter, så du får den mest naturlige smag. Desuden tilbyder isbaren byens bedste iskaffe og du kan vælge mellem 14 forskellige isvarianter. Isen tilsættes en dobbelt espresso og letmælk.

Italiensk is

Gelato betyder frost på italiensk. For flere hundrede år siden, fragtede man is ned fra Vesuv vulkanen til Rom. Man knuste isen og herefter blev det blandet med friske frugter. Dengang var det en delikatesse forbeholdt herrefolket. Selvsamme metode blev også brugt i Østen. I østen ser man stadig gadesælgere som sælger knust is, med forskellige frugt koncentrater på toppen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.09.2010 til 30.06.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre 11-21

Lør 12-22

www.sullis.dk

Anmeldelser

AOK

"Først og fremmest må jeg sige at isen er GE-NI-AL ! Aldrig har jeg før smagt en så "realistisk" is som denne, den minder SÅ meget om den ægte varer."

Set på aok.dk

AOK

"Jeg var før stor stor af paridis is, men efter sullis er det det eneste sted jeg spiser is. Rigtig god service og rigtig god is."

Set på aok.dk

Aftalepart

Sullis
CVR: ??
  • Sullis
    Sullis
    Nørregade 53
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation