5 serveringer hos Naert

Nu åbnes dørene til anmelderdarlingen igen - NY menu!
Førpris

495,-

Din Pris

299,-

Du sparer 196 kr.
Udsolgt - 442 solgt

Spis på en restaurant, som anmelderne elsker!

Restauranten Naert slår igen dørene op til en ekstraordinær madoplevelse. De har fået alle 5 hjerter i Politiken og hele 5 stjerner i Berlingske. Naert er også fremhævet som en af landets bedste restauranter i White Guide, der er kendt under navnet 'den alternative Michelin-guide'. Hvert år udpeger guiden nogle af de bedste restauranter i verden. Der er derfor ingen tvivl om, at du får en uforglemmelig smagsoplevelse, du roligt kan se frem til.

Selvom maden er fin, er stemningen afslappet og uhøjtidelig. Menuen er nordisk inspireret og sammensættes ud fra sæsonens råvarer og køkkenchefens fantasi. Du kan nyde maden indendørs eller udendørs på den hyggelige terrasse fra d. 21 april. Glæd dig til igen at komme ud og spise, og så endda på en af byens bedste restauranter.

Se Politikens flotte anmeldelse her

Psst! Det er ikke kun professionelle anmeldere der er begejstrede. Tjek de mange gode anmeldelser på Facebook her


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 1000 værdibeviser til salg. 

Du får:

  • 5 serveringer hos Naert

Psst! Læs mere om, hvad din lækre menu kan bestå af under 'Information'.

loading map...
Restaurant Naert
Pilestræde 63 1112 København K

Naert holder til i hjertet af København, et stenkast fra Rundetårn. På Naert får du en moderne fortolkning af både norske og danske kulinariske traditioner. Kokkene bruger mange traditionelle bevaringsteknikker som rygning, saltning og syltning, og deres råvarer er i høj grad lokale eller norske. De begrænser sig dog ikke helt og finder også inspiration i fjernere landes madkultur og afgrøder.