Massage, trigger akupunktur el. træning

Vælg mellem flere effektive og rare behandlinger hos Ny Krop
Førpris

295,-

Din Pris Fra

149,-

Du sparer 146 kr.
Solgt 73
Dit tilbud slutter om 07:20:29:15

Gør noget godt for dig selv!

Trænger din krop også til lidt forkælelse efter lange dage på hjemmekontoret? Du er sikret en effektiv behandling og et godt resultat med en massage, trigger akupunktur eller personlig træning hos Nicolai fra Ny Krop - han har nemlig KUN mange flotte anmeldelser fra sine kunder. Derudover er han veluddannet og har helt styr på tryk og stræk og - han har arbejdet seks år som sportsmassør. (Tjek de gode anmeldelser her)

Har du behov for at få gang i træningen, efter mange måneder med lukkede fitnesscentre og vintermørke? Du kan også købe personlig træning hos Nicolaj, som nok skal hjælpe dig i gang igen.

Slip af med spændinger og smerter, eller kom i form, med en behandling hos Ny Krop. Vælg mellem flere typer behandlinger - se hvilke i informationsfeltet - i 30, 45 el. 60 min. 


Downtown Wellness Weeks!
Endelig kan vi igen tilbyde dig de bedste priser på selvforkælelse og wellness. Derfor har vi ekstra fokus på wellness- og skønheds-oplevelser for tiden! Giv dig selv eller en, du holder af, lidt tiltrængt selvforkælelse - og støt samtidig op om en branche, der har været hårdt ramt af nedlukning. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 30 min. valgfri massage el. trigger akupunktur (149 kr.)
  • 45 min. valgfri massage el. trigger akupunktur (219 kr.)
  • 60 min. valgfri massage el. trigger akupunktur (289 kr.)
  • 60 min. personlig træning (275,-)

  • 2x 60 min. personlig træning (550,-)

Psst! Du får en god pris på flere behandlinger, hvis du booker ved indløsningen af dit værdibevis. Hvis du booker på dagen, får du 20% rabat på efterfølgende behandlinger.

loading map...
Ny Krop
Søndre Fasanvej 22, 2000 Frederiksberg