7 anretninger på Bomhuset

Hjemmelavet frokost i idylliske rammer i det gamle bomhus
Førpris

298,-

Din Pris

149,-

Du sparer 149 kr.
Solgt 1357
Dit tilbud slutter om 06:20:33:02

Skovbrynets skønne smørrebrød ...

... smager sødere. Og nu kan du nyde den danske yndlingsspise iblandt fuglefløjt og udsyn til spirende blade i Charlottenlund Skov. Bomhuset ligger nemlig noget nær perfekt i skovbrynet. Navnet kommer fra husets oprindelige funktion, som hus for dem, der passede bommen på Jægersborg Allé. Alléen blev etableret som en eksklusiv kongelig vej, der førte til familiens slotte.

Vejen er i dag åben for alle, og derfor kan du passende nyde en gåtur blandt skovens dyr og blomstrende natur, før eller efter måltiddet. Dit værdibevis kan indløses over sommeren, så det er helt oplagt at gøre frokosten til en udflugt!

Råvarer af ypperste kvalitet
Hos Bomhuset er du sikret en oplevelse ud over det sædvanlige - og det handler ikke kun om udsigten, men også om, hvad der ligger på din tallerken. Hos Bomhuset går de nemlig op i, at alle råvarer er de bedste, de kan finde. Æggene er økologiske, brødet er hjemmebagt, mayonnaisen er hjemmerørt og kyllingerne har fået lov til at gå frit. 

Danmark på brød
Smørrebrød er virkelig smagen af Danmark. Og på Bomhuset får du et lækkert udvalg af alle favoritterne - med et luksuriøst twist. Glæd dig fx til kartoffelmad med husets egen trøffelmayo, hønsesalat fra fritgående høns med jordskokke-chips eller roastbeef med bearnaisemayo. 

Hos Bomhuset kan du nu få halv pris på en mindeværdig frokost i endnu mere mindeværdige rammer. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 7 frokostanretninger på Bomhuset
loading map...
Bomhuset
Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund