Smid coronakiloene uden afsavn og motion

Stå stærkere og slankere med en DNA-baseret kostguide
Førpris

2.295,-

Din Pris Fra

1.495,-

Du sparer 800 kr.
Udsolgt - 32 solgt

Succes-guiden til et effektivt og varigt vægttab på 8 uger. Uden sult

Bliv en sundere og slankere udgave af dig selv, få skyhøj forbrænding, styr på stofskiftet og vink farvel til det irriterende mavefedt. Eller hvorfor ikke booste dit immunsystem, så det er bedre rustet i kampen mod virusangreb? Bryd vanerne og få en håndfuld nemme og nyttige principper, der giver dig varigt vægttab én gang for alle! Uden afsavn og med plads til det gode liv.

Hos eksklusive Copenhagen Health Club er de eksperter i at optimere din sundhed på den intelligente måde. De skræddersyr kostplaner og guidelines, der gør kroppen sundere, slankere og mere modstandsdygtig - på baggrund af information taget fra dine egne stamceller via din hårrødder. 

Håranalyse: Kørekortet til en stærkere og slankere krop i sund balance  
Håranalysen går dybt ind i din krops indre systemer og viser blandt andet, om du har nogle fødevareintolerancer, om du mangler specifikke vitaminer, mineraler og aminosyrer, eller om dit helbred er påvirket af bakterier, svampe, elektrosmog osv.

Copenhagen Health Club er anerkendt for deres gode resultater. Det har betydet, at politikere, skuespillere, operasangere, fitnessdronninger og kendisser som Pernille Aalund og Simi Jan er blandt deres kunder.

Vil du være både sundere og slankere og opnå en livslang forvandling? Så vælg behandlingen med en kropsscanning og din egen personlige kostplan - sammensat ud fra analysen. Her får du det optimale kørekort til din nye livsstil og en krop, du bliver glad for. Det er ikke en kur, men en kurs!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 100 værdibeviser til salg

Vælg mellem:

Pakke 1 (1495 kr.):

  • Hår- og stamcelleanalyse + kropsscanning

Pakke 2 (2249 kr.)

  • Hår- og stamcelleanalyse + kropsscanning + personlig kostplan

Psst! Tilkøb kan købes direkte i klinikken:

  • Din personlige kostguide kan tilkøbes for 695 kr. (ved køb af pakke 1)
  • Opfølgning efter 8 uger - se hvor meget du har tabt dig, og få motivationen til at fortsætte. Kan tilkøbes for 295 kr. (Få 3 x opfølgninger for 750 kr.)
  • Køber du kosttilskud ved konsultationen, får du 15% rabat på de unikke produkter fra EpiNutrics, der er baseret på den nyeste nanoteknologi og er 100% optagelige
loading map...
Copenhagen Health Club
Amagertorv 14 A, 2. sal ( på Strøget tæt på Storkespringvandet i København)
Copenhagen Health Club
Rådhuspladsen 16, 1550 København V
Copenhagen Health Club
FRA 1. MAJ NY ADRESSE: Holbergsgade 19, st. 1057 København K

Copenhagen Health Club ligger centralt på Amagertorv ved Strøget i København. Stedet er meget populært og omtalt - de har endda også fået kendte kunder - tjek nogle af dem ud p

å deres Facebook

Fra 1. maj rykker Copenhagen Health Club til nye lyse lokaler i Holbergsgade bag Det kgl. Teater og tæt på Nyhavn.