Fodbehandling m. pedicure

Få fine og babybløde fødder, og bliv klar til sandal-vejr!
Førpris

890,-

Din Pris

345,-

Du sparer 545 kr.
Udsolgt - 137 solgt

Gør dine fødder helt klar til sommer- og sandal-sæsonen

Hos Glory Nails by Maria får du smukke, indbydende og babybløde fødder - uanset om du er mand eller kvinde. Fodbehandlingen og pedicuren får bugt med hård hud, revner og flossede neglebånd - så bliver dine fødder helt klar til at komme i de åbne sko og blive vist frem.

Du får samtidig 60 rolige minutter, hvor du kan slappe af og nyde lidt 'mig-tid' i hænderne på den dygtige Maria, der har over 14 års erfaring i branchen. 

Psst! I fodbehandlingen ikke benyttes der ikke en kniv til at fjerne død hud med, men en speciel lotion, vat og wrap, som skånsomt opløser hård hud


Downtown Wellness Weeks!
Endelig kan vi igen tilbyde dig de bedste priser på selvforkælelse og wellness. Derfor har vi ekstra fokus på wellness- og skønheds-oplevelser for tiden! Giv dig selv eller en, du holder af, lidt tiltrængt selvforkælelse - og støt samtidig op om en branche, der har været hårdt ramt af nedlukning. 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:

  • 60 min. fodbehandling + pedicure

Psst! Når du booker fodbehandling + pedicure, kan du tilkøbe Shellac med produkter fra CND og Laloo for kun 150 kr. Dette afregnes kontant i klinikken. Tilkøber du Shellac, varer behandlingen 90 min.

Pssst! Du kan vælge mellem 300 forskellige Shellac-farver!

loading map...
Glory nails by Maria
Rysensteensgade 16, kld 1564 København V