Pakistansk-indisk menu fra Al-Diwan

Take-away: Oplev alt, hvad den prisbelønnede restaurant har at byde på
Førpris

269,-

Din Pris

149,-

Du sparer 120 kr.
Solgt 120
Dit tilbud slutter om 10:03:20:22

Krydret varm mad til den kolde danske vinter!

Hos Al-Diwan får du en helt ægte pakistansk-indisk madoplevelse. De har fantastisk, autentisk mad og måske den hyggeligste stemning nord for New Delhi. Det er så godt, at såvel indiske turister som lokale valfarter til Vesterbrogades guldklump. 

Al-Diwan har vundet og er blevet nomineret til stribevis af internationale priser gennem årene. Blandt andet har de fået Tripadvisors prestigefyldte 'Certificate of Excellence' 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. Og i 2017 vandt de European Luxury Travel Guide's pris for 'Indian Restaurant of the Year' i KBH. 

Tag den prisbelønnede mad med hjem, og varm dig på krydret mad, der sender dine smagsløg til varmere himmelstrøg – og hvem kan ikke bruge det lige nu?

Downtown Dinner Dates: Få en restaurant-oplevelse derhjemme
Mens vi venter på, at København åbner igen, må vi finde alternative måder at værne om hyggen, holde gang i romantikken og støtte lokalt. Med Downtown Dinner Dates har vi samlet en række gode take away-steder, der ligger op til at gøre lidt ekstra ud af middagen.

Det er ikke det samme, som at sidde på en romantisk restaurant. Det ved vi godt. Men her får du lidt tips og tricks til den ultimative date night derhjemme.

GUIDE: Sådan holder du den ultimative take away-aften med Downtown Dinner Dates


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • En menu med starter og valgfri hovedret med tilbehør hos Al-Diwan
loading map...
Al-Diwan
Vesterbrogade 94 1620 København V