Ski på toppen af København!

CopenHill: De har stadig åben - unik mulighed i disse tider!
Førpris

550,-

Din Pris

299,-

Du sparer 251 kr.
Udsolgt - 606 solgt

Skiferien er rykket til Amager Bakke i år!

i 2019 åbnede dørene til en af byens vildeste oplevelser - nemlig CopenHill på toppen af Amager Bakke. Bygningen er designet af stjernearkitekten Bjarke Ingels, og er nævnt i flere store internationale medier. Her får du en autentisk oplevelse på ski året rundt, også helt uden sne.

Ski uden sne - sådan fungerer det
Det er en overraskende autentisk følelse at stå på ski på Amager Bakke. Sneen er erstattet af en speciallavet skiplast, som er lavet unikt til skiløb uden sne. Skiene smøres med silikone, hvilket giver et bedre glid, så du får den rette følelse. Underlaget føles naturligvis anderledes end sne, men du kan sagtens skære i svingene og få god fart på, og du får helt bestemt følelsen af at være på skiferie!

Noget for alle
Skibakken har flere niveauer og dermed er oplevelsen for alle. Du kan øve dig på den grønne og blå bakke, som findes i bunden af bakken. Når du har vænnet dig til følelsen, kan du tage tallerken-liften halvvejs eller helt op til toppen, alt imens du får en bedre og bedre udsigt over København. Den øverste del af pisten er stejl, men den bliver gradvist fladere, hvilket gør den udfordrende for alle - uanset niveau.

Tag familien og vennerne med, og få en sjov og anderledes dag på ski med masser af frisk luft!

Psst! Køber du 4 timers ski uden leje af udstyr, har du stadig mulighed for at tilvælge leje af udstyr, når du booker. Dette gøres og betales direkte hos CopenHill. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 400 værdibeviser til salg af de enkelte variationer.

Vælg mellem:

  • 2 timers ski inkl. leje af hjelm, stave, støvler og ski/snowboard (299 kr.)
  • 4 timers ski uden leje af udstyr (299 kr.)

OBS: Vælger du 4 times ski uden leje af udstyr, skal du selv medbringe det nødvendige udstyr. Du har dog mulighed for at tilvælge leje af udstyr under bookingen ønskes dette. 
OBS: Der tillægges en obligatorisk forsikring samt gebyr for personligt chipkort/liftkort Total: 70 kr. (afregnes når du booker).

loading map...
CopenHill A/S
Vindmøllevej 6, 2300 København S