Klassisk dansk til en særlig aften

TAKE AWAY: Glæd dig til stegt flæsk og persillesovs, citron fromage og øl
Førpris

253,-

Din Pris

195,-

Du sparer 58 kr.
Solgt 22
Dit tilbud slutter om 06:03:10:24

Nyd en skøn aften hjemme med mad fra Restaurant Vita

Trænger du til lidt ekstra forkælelse med en, du holder af? Tag på date i eget hjem, og nyd en klassisk middag fra Restaurant Vita, som du henter hos dem i Store Kongensgade. 

Invitér kæresten, bedstevennen eller en anden fra din corona-inderkreds til en hyggelig aften, hvor der gøres lidt ekstra ud af det!

Den danske nationalret
Du kan se frem til at sætte tænderne i den klassiske danske ret stegt flæsk og persillesovs – en populær spise i de danske hjem siden 1800-tallet. Den sprøde salte flæsk, fede sovs og de milde, bløde kartofler er bare en treenighed, der virkelig spiller. 

Madtraditioner hos Vita
Hos Restaurant Vita fejres de stolte danske madtraditioner. Her vægtes kvalitet, håndværk og service altid højt for at sikre den bedst mulige oplevelse ved hver eneste ret.

Downtown Dinner Dates: Få en restaurant-oplevelse derhjemme
Mens vi venter på, at København åbner igen, må vi finde alternative måder at værne om hyggen, holde gang i romantikken og støtte lokalt. Med Downtown Dinner Dates har vi samlet en række gode take away-steder, der ligger op til at gøre lidt ekstra ud af middagen.

Det er ikke det samme, som at sidde på en romantisk restaurant. Det ved vi godt. Men her får du lidt tips og tricks til den ultimative date night derhjemme.

GUIDE: Sådan holder du den ultimate take away-aften med Downtown Dinner Dates


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • Stegt flæsk og persillesovs, rødbeder og små kartofler
  • Citron Fromage
  • Lille øl

Gælder for 1 person.

loading map...
Restaurant Vita
Store Kongensgade 25, 1264 København K