Tasterbræt hos Tap10

Gaven til din ølglade ven - som jule- eller værtsgave
Førpris

100,-

Din Pris

50,-

Du sparer 50 kr.
Udsolgt - 953 solgt

Udforsk øllens vidunderlige smage

Giv en anderledes værtsgave, eller overrask med en original mandelgave. Med et tasterbræt med fem friske fra fad, kan du gå på opdagelse i nordisk bryggekunst. Du vælger helt selv, hvilke fem øl du vil smage. Hvis du ikke er særlig ølkyndig, kan du også bede om hjælp til at vælge fem slags, der klæder hinanden. Udvalget hos Tap10 er stort, og der er frit valg fra alle haner.

Bland selv-øl
Hos Tap10 lærer du bl.a., at hvedeøllen skal drikkes før stouten. Start fx med Humlesus – en citrusagtig hvedeøl med hilsner til hyldeblomst og sommernætter. Tag først en lille tår for at rense smagsløgene, så du er klar til at smage ordentligt på øllet. Mange af smagsindtrykkene opstår bagerst på tungen, efter øllet har passeret svælget og bruser af vellyst i maven. Glæd dig til en voksenudgave af bland-selv!

Et tasterbræt er den perfekte gave til en øl entusiast, en partner, en ven, hele vennegruppen, eller blot nogen som værdsætter rigtig god øl. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • Et taster-bræt med fem valgfrie, små glas nordiske øl
  • Øl på en ny måde med masser af smagsindtryk

Psst... Gå på opdagelse i Tap10's store nordiske øludvalg. Er du i tvivl, så lad bartenderen hjælpe dig. Når du har fået serveret dine øl, kan du derefter nyde det hele i ro og mag. Tjek det varierende øludvalg her.

loading map...
Tap10
Østerbrogade 122, kld. 2100 København Ø