200 kr. til Rævens Bar

Brætspil, drinks, en god kop kaffe, og ekstrem god stemning
Førpris

200,-

Din Pris

100,-

Du sparer 100 kr.
Udsolgt - 164 solgt

Det tiltrængte afbræk fra hverdagen og juletravlhed

I Pilestræde i indre by ligger Rævens bar, - den hyggeligste bar med en moderne drikkemenu og playliste. Det perfekte sted at nyde en hyggelig stund med venner, familie, eller kollegaer. 
Så snart du træder ind på Rævens bar, er der lagt op til en fabelagtig aften. Læg telefonen væk, og lån et brætspil - det er den perfekte måde at få tilbragt tid med dine yndlings mennesker. 

Skal du have noget med fra baren? 
Et must-have på Rævens bar er en af de lækre signatur cocktails: træstamme eller citronmåne - de smager helt ligesom kagerne! Når først du har smagt dem, undrer du dig ikke over, hvorfor de er så populære. 
Hvis de ikke lige er til din smag, så frygt ej. Barkortet bugner med lækre drikke at slukke tørsten med - du kan endda, tappe din egen øl!

Uformel dagligstue-stemning
Måske trænger du, mest af alt, til en varm kop kaffe - her skuffer Rævens naturligvis heller ikke. Det er et dejligt sted at mødes blot for en kop kaffe, en rød sodavand, et spil playstation, og et lækkert stykke kage. Der er ikke det, Rævens bar ikke kan levere på. Den uformelle atmosfære, og finurlige udsmykning, får med det samme dig til at føle dig hjemme. Du vil altid blive modtaget af det søde personale, som var du en gammel ven. Dette er et sted hvor du kan slappe af, og lægge hverdagen til side. 

Værdibeviset er også den perfekte mandelgave, julegave, eller pakkelegsgave - hvem ville ikke elske en festlig aften på Rævens bar?


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • Et værdibevis til Rævens bar til en værdi af 200 kr. 
  • BLACK WEEK: Et værdibevis til Rævens bar til en værdi af 200 kr. for KUN 50 kr.

KUN 20 VÆRDIBEVISER TIL SALG TIL DENNE VILDE PRIS! Max 1 til salg pr. person.

SALGET AF DE 20 VÆRDIBEVISER STARTER MANDAG DEN 23 NOVEMBER KL. 8! 

loading map...
Rævens Bar
Pilestræde 50, 1112 København K