Nytårsmenu fra Kung Fu Izakaya

Nytårsaften kalder på luksussushi
Førpris

399,-

Din Pris

249,5,-

Du sparer 149,5 kr.
Udsolgt - 19 solgt

Sådan får du tid til dine gæster på årets sidste aften

Vil du også hellere bruge tid med dine gæster end at svede over gryderne Nytårsaften? Med en eksklusiv nytårsmenu fra den anmelderroste restaurant Kung Fu Izakaya får I både luksus og masser af frihed til at skåle et nyt år ind! Med en stor menu med både forretter og hovedretter, er det et perfekt måltid. Menuen bestilles pr. person, så du er sikker på at alle bliver mætte.

Du kan som minimum bestille til to, og tilføjer blot flere værdibeviser til din kurv, tilsvarende til antallet af gæster i dit selskab. 

På Kung Fu Izakaya går de op i at lave mad efter japansk tradition: simpel og med virkelig meget smag. Men det betyder også, at kokkene fokuserer på at tilberede alt til perfektion!

Intet nytår uden bobler! Du kan derfor nu tilkøbe en lækker flaske Chevarlier Chardonny som du kan nyde med din sushi imens det det nye år ruller ind. Den perfekte velkomst til 2021! 

Indflydelser fra hele verden
Kung Fu Izakaya har længe lavet virkelig lækker japansk mad. Så lækker at de har været nævnt i White Guide, den nordiske pendant til Michelin-guiden. Og i starten af 2019 fik restauranten endnu et es i køkkenet: nemlig køkkenchef John Hong. Han er bl.a. tidligere souschef på MASH, og han har arbejdet på toprestauranter over hele verden. Derfor er du også sikker på, at der er styr på alle de forskellige tilberedninger, lige fra sprøde chips til hjemmelavet sushi med frisk fisk og japansk ris.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du skal minimum købe 2 værdibeviser pr. person.

Glæd dig til: 

  • Nytårsmenu for mindst to, med sushi fra Kung Fu Izakaya

Obs! Du kan som minimum bestille til to, og tilføjer blot flere værdibeviser til din kurv, tilsvarende til antallet af gæster i dit selskab. 

Tilkøb: 

  • 1 flaske (750 ml) Chevalier Chardonnay (129 kr.)

Psst! Tilkøbet af en flaske bobler er perfekt hvis du helt vil undgå at spilde årets sidste dag i travle supermarkeder. 

loading map...
Kung Fu Izakaya bar
Ravnsborggade 16B, 2200 København N