Professionel fotografering

Få årets julegave til familien i hus!
Førpris

1.000,-

Din Pris Fra

99,-

Du sparer 901 kr.
Udsolgt - 116 solgt

Få sikret de dejligste gaver ”Bedste Julegaveide”

Hos Valby Fotografen står erfarne Dan klar til at forevige dig selv, din familie, venner eller dine børn med sit kamera, og du kan være sikker på, du får billeder, der lever op til dine forventninger. Vælge mellem tre forskellige pakker - og brug de personlige pletskud til din familie, venner eller til jer selv.

Dan har i over 10 år skabt familiebilleder som fotograf og har fået en masse anbefalinger med på vejen: "Man ved, at man har været hos en dygtig fotograf, når man har grinet gennem hele sessionen og kommer hjem med en bunke billeder, der gør det svært at vælge, hvilke der skal på væggen". Du kan altså roligt overlade fotoskydningen til Dan og bare have det sjovt imens. Du kan også tjekke Dans Facebookside ud.

Hos Valby Fotografen får du mere for pengene, da du modtager de digitale billeder frem for at skulle betale over 100 kr. for et printet billede. For at spare mest får du links og rabatkoder til de printudbydere som fotografen bruger. Så koster det samme billede lige pludselig kun 6/10 kr.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der må max. benyttes 1 værdibevis pr. gruppe
Der må max. benyttes 1 værdibevis pr. fotosession

Vælg imellem 3 gode juletilbud hos Valby Fotografen:

  • Lille familiepakke - 60 min. fotosession og 1 digitalt billede (99 kr.)

  • Stor familiepakke (279 kr.) - 90 min. fotosession og 1 digitalt billede
  • LinkedIn/profilbilleder-  60 min. fotosession og 1 digitalt billede (99 kr.)

OBS! Se Valby Fotografens ledige tider her, inden du køber - og book direkte efter dit køb.

loading map...
Valby Fotografen
Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Dan er populær hos sine kunder, hvilket denne anmeldelse er et udtryk for:

"En af de bedste fotooplevelser vi har haft! Vi fik taget billeder af vores to små børn på 2,5 måneder og 2 år samt mormor på 80 år, som er lidt af en krævende og ret stressende opgave. Men med Dans positive og smittende energi, tålmodighed og sans for at fange de mest fantastiske billeder var det intet problem. Vi er ovenud tilfredse og glade for billederne og kan virkelig anbefale Valbyfotografen til enhver, der gerne vil fange de der helt specielle øjeblikke, som holder hele livet!" - Jeanette, set på Facebook