Pia_001.jpg
pia_002.jpg
pia_003.jpg

Få en fantastisk ½ times behandling hos FysioterapiA

150,- / 300,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

½ times behandling hos Pia Lundblad, som er autoriseret fysioterapeut med speciale i ryg- og nakketerapi. Behandlingen foregår ml. kl. 11-15

Bliv spændingerne kvit og nyd sommeren fuldt ud

Journalist: Durita Dybczak

Foto: Kim Bjærre


Har du lange arbejdsdage på kontoret? Er du stresset i hverdagen? Det kan hurtigt medføre spændinger i kroppen. Spændinger, som kan føre til hovedpine og træthed. Derfor er det vigtigt, at du lytter til kroppen. Med dagens tilbud får du en halv times professionel behandling hos FysioterapiA, der tager hånd om dig og din krop. Book din tid mellem kl. 11-15, og gå derfra med fornyet energi.

FysioterapiA ligger i Kompagnistræde - et stenkast fra Strøget. Området er spækket med hyggelige cafeer og små butikker med alverdens ting og sager. Klinikken er lys og lækker og er selvfølgelig indrettet ergonomisk korrekt hele vejen igennem, for det er vigtigt at passe på sin krop. Nyd den afslappende musik, der spiller i baggrunden, og mærk straks roen indfinde sig.

Pia Lundblad har mange års erfaring som autoriseret fysioterapeut og har speciale i nakke og skuldre. Derudover er hun foredragsholder og har kurser i mobiliseringsteknikker, manuel terapi, Mckenzie og Maitland. Du kan derfor trygt lægge dine spændinger i Pias kyndige hænder.

Afspændingsbehandlingen starter i en specialdesignet stol, der er specielt god til at eksponere nakke og skuldre, så Pia nemt kan lokalisere problemerne. Derefter bliver der løsnet op for dine spændinger i nakke, skuldre og hoved. Behandlingen afsluttes med ledmobilisering, udspænding og massage. Denne behandling afhjælper en række spændinger og forebygger invaliderende og kroniske smerter, musearm og diskusprolaps. Derudover modvirker behandlingen en træt og uoplagt krop.

Så book en tid nu, og få en skøn sommer med en veloplagt krop fuld af energi.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.07.2011 til 02.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Kan indløses man-fre kl. 11-15.

Book tid på www.fysioterapia.dk eller
på telefon 3393 6600.Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-17

Aftalepart

Fysioterapia
CVR: 13655642
  • Fysioterapia
    Kompagnistræde 7
    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation